Familia lui Vlad Pascu, afaceri de milioane $. Vrea să plătească recuperarea părinților victimelor

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.08.2023 - 14:28
Familia lui Vlad Pascu, afaceri de milioane $. - Foto: Antena3

Familia lui Vlad Pascu ar derula afaceri de milioane de dolari, potrivit informațiilor publice și ale unor apropiați. Tatăl ar fi fost implicat într-o tranzacție de 17 milioane de dolari.

SHARE

Familia lui Vlad Pascu are afaceri de milioane de dolari. Tatăl ar fi fost implicat într-o tranzacție de 17 milioane de dolari.

Matei Vlad Pascu este numele tânărului de 19 ani care a condus drogat și a produs un accident grav în urma căruia au murit doi studenți. Este un copil de bani-gata și tragedia de la 2 Mai aduce cu cea de pe Șoseaua Chitilei din București, produsă de Mario Iorgulescu.

Familia lui Vlad Pascu, afaceri de zeci de milioane de $. Vrea să plătească recuperarea părinților 

„Nu există cuvinte prin care să ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Citește și: Părinții tânărului care a produs tragedia de la 2 Mai: „Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii"

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercăm să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale "ușoară" pentru a ieși din ce avem de dus ca părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, afirmă părinții tânărului Vlad Pascu, potrivit hotnews.ro

Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, are afaceri cu imobiliare

Numele ei apare pe site-uri de imobiliare, acolo unde proprietarii își vând direct bunurile (www.directproprietar.ro). Astfel, aici apar la vânzare două terenuri din zona Parcului Herăstrău și de pe Șoseaua Petricani, iar la contact apare numele Miruna Pascu.

Apoi, tatăl tânărului, Mihai Pascu, a fost, în urmă cu ceva ani, director de concurs la Cupa Off Road Masters X3M Vâlcea. Bărbatul a menționat, la profilul de pe pagina sa de socializare, că locuiește acum în orașul Roermond din Olanda.

Chiar înainte de accident, Mihai Pascu a postat un videoclip alături de fiul său. Vlad se afla la volanul unei decapotabile, iar în înregistrarea video cei doi spun că se află în localitatea Vama Veche. Pe de altă parte, la adresa unde locuiește Vlad Pascu apare, cu sediul social, firma Bauhaus Factory S.R.L.”.

Citește și: Accident teribil, în 2 Mai. Un șofer drogat a intrat într-un grup de pietoni și a ucis două persoane

 Mai mult, la un post de televiziune, Monica Tatoiu a dezvăluit cu ce se ocupa, de fapt, tatăl lui Vlad Pascu. 

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări.

Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care, ulterior, în 2017, a fost trimis în judecată și condamnat.

Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a transmis Monica Tatoiu.

Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fiu-său după ce-l scapă”, a mai spus Monica Tatoiu.

Citește și: Tatăl tânărului care a ucis doi studenți, legături cu Sile Cămătaru. „Pe soțul meu l-a îmbolnăvit”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te