Elev al Liceului Militar din Alba Iulia, mort după ce a căzut de la etajul 4. A lăsat un bilet

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 11.01.2024 - 11:42
Elev al Liceului Militar din Alba Iulia, mort după ce a căzut de la etajul 4 Foto: Adevarul.ro - rol ilustrativ

Un elev în vârstă de 15 ani al Liceului Militar din Alba Iulia a murit după ce a căzut de la etajul 4. A lăsat un bilet de adio familiei. Anchetatorii iau în calcul și varianta sinuciderii.

SHARE

Un elev în vârstă de 15 ani al Liceului Militar din Alba Iulia a murit după ce a căzut de la etajul 4 al școlii. A lăsat un bilet de adio familiei. Anchetatorii iau în calcul și varianta sinuciderii. 

Era în clasa a IX-a. 

Elev al Liceului Militar din Alba Iulia, mort după ce a căzut de la etajul 4. A lăsat un bilet

 Trupul său a fost găsit în fața clădirii. Adolescentul era din zona Maramureșului. El a lăsat un bilet de adio familiei, în care le spune că nu este susţinut.

Cadrele medicale au intervenit joi dimineaţa pentru a resuscita un elev care ar fi căzut de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia. Băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar decesul a fost confirmat de medici, conform SAJ Alba. 

Acesta ar fi fost prezent la apelul de dimineață, în haine militare, apoi a mers în cameră unde s-au fi schimbat în haine civile, iar la scurt timp a fost găsit căzut, scrie Alba24.

 Băiatul a lăsat un bilet de adio către familie în care ar fi scris că nu era susţinut. Copilul era de loc din Baia Mare. Trupul elevului a fost transportat la morga spitalului.

Citește și: Incident grav la o școală din București. Un elev de clasa a V-a s-a aruncat de la etajul III

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar. Este primul incident de acest fel înregistrat la Colegiul Militar din Alba Iulia, a transmis Observatornews.ro.

Colegiul Militar a transmis ulterior un comunicat, în legătură cu tragedia ce a avut loc joi dimineață:

„În dimineața zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 8.00, un elev al Colegiului Național Militar «Mihai Viteazul» Alba Iulia a fost găsit în stare de inconștiență, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor.

A fost apelat serviciul de urgență 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat. Elevul era în clasa a IX-a, iar la admiterea în colegiul militar a susținut evaluarea psihologică, fiind declarat apt.

Citește și: Un copil de clasa a VIII-a s-a aruncat de la etaj. Luase un 4 și nu mai suporta presiunea din școală

Cazul este cercetat la fața locului de Poliția municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Conform procedurilor, circumstanțele producerii evenimentului sunt cercetate de către o comisie condusă de locțiitorul comandantului Colegiului Național Militar «Mihai Viteazul». Comanda colegiului regretă tragicul eveniment și este alături de familia greu încercată”, se arată în comunicat.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te