Dr. Răzvan Constantinescu, a cărui mamă a murit de COVID, se oferea voluntar să se infecteze în 2020

DE Vlad Turcanu | Actualizat: 25.10.2021 - 14:02

Medicul Răzvan Constantinescu susținea, în februarie 2020, că se oferă voluntar ca să se infecteze cu COVID 19 pentru a arăta că nu moare și îi ironiza pe cei care se temeau de coronavirus. Apoi a devenit un fervent critic al vaccinării anti-COVID.

SHARE

La 25 februarie 2020, medicul Răzvan Constantinescu avea următoarea postare pe Facebook:

"Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși a susținut ciuma roșie (!)".

Citește și: Fără paturi ATI pentru bolnavii de COVID. În spitale, aproape 21.000 de bolnavi cu COVID

A fost momentul în care meciul ieșean a început să se remarce prin limbajul agresiv la adresa celor care poartă mască și respectă măsurile anti-COVID luate de autorități. În scurt timp el a început să preia mai multe teorii consipiraționiste propagate pe rețelele sociale, apoi a devenit un anti-vaccinist fervent. De altfel, Constantinescu folosește frecvent termenul "vaggin" în loc de "vaccin". El este și un susținător al lui Dan Bitman, dar și al PSD.

Citește și: Interlopii Mircea și Vali Nebunu au fugit din țară. Doar Vali a fost dat în urmărire internațională

În lun iulie, Răzvan Constantinescu, medic și șef lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, cercetat disciplinar pentru "instigarea pacienţilor la refuzul respectării normelor legate de pandemia de COVID-19", a fost suspendat de UMF Iași pe durata cercetării disciplinare.

Postări halucinante înainte de decesul mamei sale

Postările lui Razvan Constantinescu din zilele de 14 și 15 octombrie sunt de-a dreptul halucinante.

În prima postare spune că mama sa a fost infectată de o persoană vaccinată, fără a-i da numele și fără a proba în vreun fel aceast lucru. 

Citește și: Un fost fotbalist a coordonat un șmen de 110.000 € la Viena. Interlopii Balint și Buzilă, complici

În cea de-a doua îl înjură pe medicul american Anthony Fauci într-un limbaj suburban.

14 octombrie: „CARE MAI ESTI IMUNIZAT, OAIE?!

„O doamna vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presa, acea doamnă era «imunizată» (!)

 Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full.

Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea.”

 

15 octombrie: „AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ”

„Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Daca moare mama, o sa-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului aluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei maști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”.

Mama medicului ieşean Răzvan Constantinescu, contestatar al vaccinării anti-COVID, a decedat vineri, 22 octombrie, răpusă de COVID-19.

Vestea a fost anunţată chiar de către medicul ieşean, pe Facebook: „Pentru fiecare, la un moment dat, vine ziua aceea...".
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.