FOTO Doi copii nu mai au cui să spună „tata”. Un șofer de 80 de ani i-a tăiat calea unui motociclist

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 09.10.2022 - 10:45
Accident mortal de motociclă la Constanța. / Foto: infotraficromania.ro

O familie frumoasă a fost distrusă, iar doi copii nu mai au cui să spună ''tata''. Un tânăr de 28 de ani mergea cu motocicleta pe Bulevardul Mamaia, iar la un moment dat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 80 de ani i-a tăiat calea. A murit pe loc.

SHARE

28 de ani, 2 copii şi o familie frumoasă. Dar destinul lui a fost curmat într-un cumplit accident, iar durerea pe care a lăsat-o în urmă este de nedescris. Pe reţelele de socializare, curg mesajele de condoleanţe, dar şi de încurajare pentru soţia lui Dani, tânărul de doar 28 de ani care a sfârşit într-un accident cumplit în timp ce se afla pe motocicleta lui.

Vinovat ar fi un şofer pensionar de 80 de ani care i-a tăiat calea, iar Dani, aşa cum îi spuneau prietenii, nu a mai avut timp să reacţioneze. Din păcate, impactul i-a fost fatal, iar destinul unui om tânăr, cu tot viitorul înainte, s-a terminat în după amiaza zilei de vineri, 7 octombrie.

Citește și: FOTO O jucătoare de volei de 22 de ani face „de 50 de ori mai mulți bani” online decât din sport

Daniel P. a murit pe loc, trupul tatălui a doi copii minunaţi fiind acoperit de o folie, pe asfalt. Pentru el, plimbarea cu motocicleta a fost ultima, iar pentru cei dragi care-l aşteptau acasă a început calvarul.

„Vineri, 7 octombrie, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 80 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Dani, așa cum îi spuneau prietenii, era căsătorit şi avea doi copii, o fetiță și un băiat. Era o persoană sportivă și pasionată de călătorii și iubea să meargă în vacanţe cu familia lui. Vara aceasta au mers în Brașov, la Bran, în Sinaia – unde au urcat până la cota 2000, s-au plimbat cu ATV-ul, au vizitat peșteri, muzee, au urcat pe Vârful Moldoveanu, la 2544 de metri, cel mai înalt vârf muntos din țară, iar vara trecută au fost în Delta Dunării, potrivit dobrogea.tv.

Citește și: Masacru la o grădiniță: Un fost polițist a ucis 37 de persoane. Doar o fetiță de 3 ani a scăpat

Din păcate, toţi cei care l-au cunoscut se pregătesc acum să-l conducă pe ultimul drum.

"Dumnezeu sa te ierte, suflet bun! Ai lasat o durere imensa in sufletele noastre! Dani, in loc sa vii tu la nunta mea, vin eu la inmormantarea ta", "În aceste clipe de adâncă tristețe, este foarte greu să-ți găsești cuvintele. Chipul tău blând a rămas în sufletele noastre, nașul nostru drag. Ai plecat în lumea celor drepți și buni, suflet frumos și bun ce ai fost. Nu te vom uita niciodată , drum lin către îngeri", "Durere imensă pentru familie ,rude ,prieteni și comunitatea satului nostru! Dumnezeu să-l aibă în paza lui ! Un suflet nevinovat a plecat dintre cei dragi din inconștiența unui moș iresponsabil", sunt câteva dintre mesaje.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te