Descinderi la interlopi. Fostul bodyguard al lui Nuțu Cămătaru și cântăreața Emmy, săltați

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 05.10.2023 - 09:43

Poliția și procurorii au descins la clanul Cămătaru. mai mulți membri, printre care și cântăreața Emmy au fost săltați și duși la audieri.

SHARE

Au fost percheziții la clanul Cămătaru Mai mulți membrii ai rețelei au fost duși la audieri, printre ei și fostul bodyguard al lui Nuțu Cămătaru și cântăreața Emmy.

Acuzațiile sunt de sechestrare de persoane. 

Descinderi la interlopi. Fostul bodyguard al lui Nuțu Cămătaru și cântăreața Emmy, săltați

”La data de 4 octombrie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București -  Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, în Municipiul București și Județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

Citește și: Cum a ajuns Nuțu Cămătaru în Legiunea Străină unde a luptat timp de 2 ani

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 27 februarie 2020, în timp ce se aflau într-un imobil din Sectorul 3, doi bărbați, în vârstă de 44, respectiv 45 de ani, prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat și lovit un bărbat,  nepermițându-i acestuia să părăsească imobilul.

De asemenea, în aceeași zi, aflându-se în locația precizată, cei doi bănuiți, cu sprijinul unei femei, în vârstă de 35 de ani și a altor doi bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, ar fi amenințat și lovit, în repetate rânduri, un alt bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească locuința.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bănuiților, la data de 4 octombrie 2023, au fost puse în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Persoanele bănuite au fost depistate și conduse la audieri, unul dintre bărbați, în vârstă de 33 de ani, aflându-se, în prezent, în stare de arest preventiv în altă cauză.

Citește și: Interlopul Bebino, zis King Kong, 10 ani de pușcărie pentru că l-a amenințat cu moartea pe Chioru

În baza probatoriului administrat în cauză, față de trei bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, față de doi dintre aceștia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar pentru cel de-al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale și al Serviciului de Criminalistică din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București.

Cercetările sunt continuate de către  Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lipsire de libertate”.

Conform surselor Newsweek,. este vorba despre membrii din clanul camatarii: 
Baloi Raul-Liviu - arest 30 de zile, 
Sirbu Marian (zis Box) - arest 30 de zile, 
Batanasi Ionel-Elvis - control judiciar, 
Lache Vlad Cristian - arestat în alta cauză, 
Negurici Emilia Loredana- cântăreața Emmy

Persoanele vătămate sunt Bibac Mihai (zis Mutu) și Dima Alexandru (zis Alin Tatuatu).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te