De ce a fost ironizat Leonardo diCaprio pe internet? Reacția unui fotbalist: „Are peste 25 de ani”

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 18.12.2023 - 20:18
Leonardo DiCaprio, ironizat pe internet - Foto: profimediaimages.ro

De ce a fost ironizat Leonardo diCaprio pe internet? Laureatul cu Oscar a fost „luat peste picior” pe o platformă de socializare, după ce a fost dezvăluită ignoranța sa absolută în materie de fotbal.

SHARE

De ce a fost ironizat Leonardo diCaprio pe internet? Starul de la Hollywood are tot ce-și dorește, mai puțin cultură fostbalistică, sport de care nu știe, practic, nimic. Acest lucru i-a făcut pe internauți să comenteze caustic ignoranța vedetei în acest domeniu, acesta neauzind de un club faimos în toată lumea.

De ce a fost ironizat Leonardo diCaprio pe internet? Reacția unui fotbalist: „Are peste 25 de ani”

Faimosul actor Leonardo DiCaprio, laureat al Premiului Oscar pentru intepretarea din „The Reveneant -  Legenda lui Hugh Glass”, a fost ținta ironiilor pe platforma X, fosta Twitter.

Motivul l-a reprezentat ignoranța sa totală în materie de fotbal, starul din „Titanic”, „Lupul din Wall-Street”, „Shutter Island” sau „Inception” neștiind ce este Arsenal, faimosul club de fotbal londonez. 

Ignoranța vedetei de la Hollywood fost dezvăluită de Film Updates pe contul de pe X. Reacția internauților n-a întârziat să apară. Unul dintre aceșia a fost chiar un fotbalist faimos și jucător pentru 8 sezoane la Arsenal, germanul Mesut Özil. 

Citește și: Unde se află cea mai frumos împodobită casă de Crăciun, din România? Poate fi vizitată gratuit

„Arsenal Football Club are peste 25 de ani... Aşa că de ce ar trebui să ştie?”, a scris Özil. Clubul londonez are o vechime de 137 de ani, fiind înființat în octombrie 1886. 

Iar ironia fostului internațional germen pleacă de la faptul că DiCaprio este cunoscut pentru faptul că nu a avut iubite a căror vârstă să treacă de 25 de ani, regulă de la care nu se abate nici acum, când deja a ajuns la 49 de ani.

Printre numeroasele cuceriri ale starului cinematografiei mondiale s-a aflat și românca Mădălina Ghenea. În var, DiCaprio s-a despărțit de iubita din ultmii patru ani, actrița americană Camila Morrone. Iar asta s-a întâmplat, culmea, chiar când aceasta împlinea... 26 de ani.

Totuși, se pare că actorul și-a încălcat regula, pentru că presa internațională a relatat că ar fi pus ochii pe supermodelul britanic de origine indiană, Neelam Gill, în vârstă de 28 de ani, 

Citește și: VIDEO Robert de Niro a fost cenzurat. “Istoria nu mai este istorie, adevărul nu mai este adevăr!”

Ea ar fi făcut parte din anturajul vedetei la Festivalul de Film de la Cannes și din cel de la repetatele vizite ale lui Di Caprio în cele mai fițoase cluburi din Londra și nu numai.

Pe lângă Cannes și Londra, Neelam a mai fost văzută în compania lui DiCaprio și pe Coasta Amalfi, unde aceasta, alături de un grup de prietene, tot modele, au petrecut pe iahtul actorului, iar apoi, la o cină în Paris.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te