Dan Negru îi ia la întrebări pe telespectatori. Noua emisiune de la Kanald D care "rupe" în Occident

DE Daniel Toșa | Actualizat: 10.08.2023 - 13:02
Dan Negru - Foto: Facebook/ Dan Negru (Colaj Kanal D)

Kanal D pregătește o provocare importantă în piața media, amplificând competiția cu Antena 1 și Pro TV. Un nou show TV care face furori în audiențe în țări precum Olanda, Franța și Spania va intra în grila de programe a postului turcesc și va fi prezentat de Dan Negru.

SHARE

Noul format pe care Dogan Media International l-a achiziționat are rădăcini olandeze și a delectat publicul european cu audiențe remarcabile în "țara lalelelor", Franța și Spania.

Dan Negru îi ia la întrebări pe telespectatori. Noua emisiune de la Kanald D care "rupe" în Occident

Show-ul "The Floor" reunește 49 de pasionați ai quiz-urilor, care se vor confrunta în dueluri de cultură generală pe o platformă imensă cu LED-uri, împărțită în pătrate egale, fiecare reprezentând un domeniu de cunoștințe, potrivit postului TV Kanal D.

"The Floor", celebrul quiz show care a fermecat Europa, va fi prezent acum și pe Kanal D! Se pregătește o experiență inedită pentru telespectatori, odată cu aducerea unui format internațional de succes, "The Floor", care a înregistrat cifre impresionante de audiență în țări precum Olanda, Franța și Spania.

Citește și: Moștenirea pe care Dan Negru le-o lasă copiilor săi. Fiica lui muncește de la 13 ani

Acest quiz show care a cucerit inimile Europei va fi acum prezentat pe Kanal D și va captiva publicul prin amestecul său unic de cunoștințe generale din diferite domenii, spontaneitate și strategie, toate desfășurate într-o competiție cronometrată, în dueluri 1 la 1 ale minții.

Citește și: FOTO Vedeta Kanal D a divorțat. În trecut a fost și iubita lui Ciprian Marica. "Locuim separat"

Astfel, oricine este interesat să participe în concurs poate să se înscrie la audiții, vizitând pagina casting.kanald.ro. Cunoștințele variate și capacitatea de a concura sub presiunea timpului sunt atuurile celor care doresc să experimenteze o aventură specială în cadrul emisiunii "The Floor".

Regulile jocului

Jocul are reguli simple, dar o dinamică extrem de captivantă pentru public. Un concurent selectat aleatoriu va provoca un alt concurent, aflat în apropierea sa, la un duel de întrebări și răspunsuri.

Ei se vor întrece unul împotriva celuilalt, pe segmentul de cunoștințe al adversarului. Obiectivul fiecărui participant este să cucerească întreaga platformă, oferind răspunsuri corecte la întrebări și câștigând marea premie pusă în joc.

Formatul "The Floor" este creat de Talpa, o casă de producție cu sediul în Olanda, fondată de John de Mol. Compania se remarcă prin conținutul său inovator și formatele de succes dezvoltate pentru piața internațională. În Olanda, primul sezon al emisiunii a obținut cifre impresionante de audiență pe canalul RTL4, clasându-l în fruntea topului de popularitate.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te