Cum au ajuns Andreea Marin și Mihaela Rădulescu să se urască? Câte scandaluri au avut cele două dive

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 03.07.2024 - 17:33
Cum au ajuns Andreea Marin și Mihaela Rădulescu să se urască? Câte scandaluri au avut cele două dive - Foto: ProTv / imagine cu rol ilustartiv

Cum au ajuns Andreea Marin și Mihaela Rădulescu să se urască? Câte scandaluri au avut cele două dive? De ce nu se înțeleg deși au iubit același bărbat?

SHARE

Cum au ajuns Andreea Marin și Mihaela Rădulescu să se urască? Câte scandaluri au avut cele două dive? De ce nu se înțeleg deși au obișnuit bărbat?

De ce se urăsc Andreea Marin și Mihaela Rădulescu?

Mulți ani, poate chiar de la debutul pe micul ecran, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost considerate rivale. O perioadă s-au evitat, însă sa întâmplat să fie și față în față în diverse proiecte de televiziune. Invitată acum în podcastul lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a lămurit că nu are niciun fel de relație cu Mihaela Rădulescu în afara televiziunii.

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost considerate de mulți rivali, poate și pentru că au fost căsătorite cu bărbat. Mihaela Rădulescu a fost soția lui Ștefan Bănică jr din 1997 până în 1999, dar Andreea Marin a avut un mariaj cu acesta din 2006 până în 2013, rodul iubirii lor fiind fiica Violeta.

Mihaela Rădulescu (49 de ani) a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar. Conform stenogramelor, diva de la Monaco îi aduce mai multe jigniri Andreei Marin.

"Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare țandăra este inegalitatea dintre mine și vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuși cunoscând această meserie, costă niște zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi. lei reali pe hârtie, cu camere", se arată în interceptările DNA.

Dar acest scandal nu este primul, căci divele au o istorie îndelunga în acest sens, mai ales că au împărțit și același bărbat, pe Ștefan Bănică. Cu Mihaela, solistul a fost căsătorit în perioada 1994-1999. În 2007, Andreea Marin a devenit soție cu acte, până în ianuarie 2013, când au anunțat divorțul pe Facebook. Iată pe ce motiv s-au mai contract!

Alte motive pentru care Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au certat

În 2007, Mihaela și Andreea au răbufnit într-un context care a ținut țara cu sufletul la gura. La momentul respectiv, am încercat să o ajute pe Liana Stanciu, prin colectarea de fonduri pentru fetița ei, Teodora, diagnosticată cu o maladie cumplită. Invitată în emisiunea lui Robert Turcescu, de la Realitatea TV, „Zâna” a citit un sms pe care tocmai îl primise de la Mihaela: „Ești cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată”. 

În august 2008, cele două dive s-au contract pe tema adopţiei la distanţă. După ce Andreea a anunțat că a adoptat un băiețel din China și o fetiță din Niger, Mihaela a subliniat că aceste demersuri ale vedetelor „sunt trucuri pentru imagine”. „Nu mă interesează să îi dau nici o replică Mihaelei Rădulescu”, a fost răspunsul „Zânei”.

În iunie 2009, după ce a deschis Mihaela un magazin cu articole pentru copii, „Picioru' gras”, a lansat și Andreea o linie -vestimentară pentru be-beluși, „Violet”, spre finalul anului. În luna noiembrie a aceluiași an, divele și-au lansat cărțile în același loc, la Târgul Gaudeamus, în zi de zi, la diferența de 2 ore.

Citește și: A ndreea Marin: Mihaela Rădulescu și obsedată de mine. Încerca să mă tragă în jos. Credea că o ameninț

În 2007, PRO TV a reușit imposibilul și le-a adus în aceeași emisiune pe Andreea Marin și pe Mihaela Rădulescu. Este vorba despre "Uite cine dansează", unde Mihaela a fost prezentatoare, iar Andreea, jurat. Nu a fost deloc liniște în platou, căci cele două s-au dezlănțuit. Încă din începutul emisiunii, după ce a făcut publicului cunoștință cu vedetele concurente, Răduleasca a prezentat juriul și nu sa putut abține înainte să o menționeze pe rivală: „Iată o situație pe care trebuie să o depășim în fiecare luni de acum încolo, Andreea, bine ai venit!”, a scris  click.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te