Cum a rămas manelistul Tzancă Uraganu fără permis. Va sta trei luni pieton

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 21.02.2024 - 11:42
Tzancă Uraganu prins conducând cu viteză excesivă Foto: Facebook/ Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a fost prins conducând cu viteză excesivă și a rămas trei luni fără permis. El a fost amendat de poliție cu aproape 1.500 de lei. Venea spre București.

SHARE

Manelistul Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu a rămas fără permisul de conducere. Radarul poliției a arătat o viteză de 159 km/h. Limita era de 100 km/h. 

Acesta a fost sancționat și cu o amendă de aproape 1.500 de lei.

Cum a rămas manelistul Tzancă Uraganu fără permis. Va sta trei luni pieton

Tzancă Uraganu a fost prins conducînd cu viteză excesivă marți seara. Venea spre București pe A3.

”La data de 20 februarie 2024, ora 22.07, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe Autostrada A3 București – Brașov, la km 10, din direcția Ploiești către București, un autoturism, condus de către un bărbat.

Acesta circula pe autostrada A3 cu 159km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă admisă de viteză este de 100 km/h.

În cauză, a fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă de 1.485 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile”, a transmis Poliția.

Citește și: VIDEO Tzancă Uraganu spune că e amenințat de interlopi: Stau ascuns. Vor să vină după mine

Tzancă Uraganu, prins cu bani falși

Tot în marți, Tzancă Uragani a fost chemat la poliție unde a fost audiat pentru niște bancnote false. 

El a încercat să schimbe mai multe bancnote la o casă de schimb valutar din Buzău. Angajaţii casei de schimb valutar au observat că una dintre bancnote este contrafăcută aşa că au anunţat imediat autorităţile.

Cântăreţul a anunţat pe o reţea de socializare că nu are nicio legătură cu tot acest caz şi că nu ştia că bancnotele sunt false. El susţine că le-a primit în urma dedicaţiilor pe care le-a făcut în urma evenimentelor la care a cântat şi aşa banii falşi au ajuns la el şi i-a folosit mai departe, neştiind că sunt falşi.

Citește și: VIDEO ANAF zice că Tzancă Uraganu nu are niciun venit. Manelistul și-a luat Lamborghini de 300.000€

”Am fost astăzi la poliţie. Oamenii mă aşteptau de vreo lună de zile! Până la urmă dacă nu mă duceam trebuia să mă trezesc cu mascaţii peste mine. Că sunt d-ăştia amărâţi care dau bani falşi.

Daţi, mă, dedicaţii la ureche că nu vă refuză mă, fraţilor, nimeni! Din patru, cinci mâini s-a ajuns că banii ăia au fost de la mine. Au fost de la mine! Din dedicaţii...Terminaţi, mă, cu banii ăştia falşi că vă dăm dedicaţii gratis, spunem ce vreţi voi!”, a transmis Tzancă Uraganu.

„La data de 19 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizați de către angajații unei case de schimb valutar cu privire la faptul că un bărbat ar fi dorit schimbarea unor bancnote, una dintre acestea fiind susceptibilă a fi contrafacută. 

Persoana în cauză, un bărbat, de 33 de ani, din Ploiești, ar fi primit bancnota de la persoane necunoscute. În continuare, cercetările au fost preluate de către structura competentă, în vederea clarificării situației și luarea măsurilor legale”, a anunțat Poliția într-un comunicat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te