Cum a ajuns un șofer cu mașina blocată după ce drumarii au turnat beton în jurul mașinii. Motivul?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 07.11.2023 - 22:22
Cum a ajuns un șofer cu mașina blocată după ce drumarii au turnat beton în jurul mașinii. Motivul? - Foto: Facebook / LDZ Zmotoryzowani Łodzianie

Gestul nesăbuit care l-a costat scump pe un șofer din Polonia. Mai mulți muncitori au devenit virali pe rețelele de socializare, după circumstanțele „inedite” în care au ales să asfalteze o stradă din orașul Lodz.

SHARE

Cum a ajuns un șofer cu mașina blocată după ce drumarii au asfaltat în jurul autoturismului. Bărbatul a refuzat să mute mașina, așa că drumarii s-au conformat. Iată ce a ieșit.

Au asfaltat în jurul mașinii

Pentru că în calea muncitorilor stătea o mașină, a cărei proprietar nu era de găsit, muncitorii au decis să-i dea o lecție. Administratorul care se ocupa de lucrare a anunțat întreaga comunitate că strada urma să fie asfaltată, așa că toți locatarii trebuiau să-și mute mașinile.

Din păcate, unul dintre ei nu a luat în serios mesajul. Așadar, muncitorii au decis să-și continue lucrările, fără să considere un obstacol mașina care le stătea practic în drum, potrivit PolandDaily.

Ei au asfaltat întreaga stradă și au turnat beton în jurul mașinii. Incidentul, care a avut loc vineri, a devenit rapid o senzație pe internet, după ce fotografii și videoclipuri cu situația bizară au fost distribuite masiv în mediul online.

Un videoclip postat pe pagina de Facebook a LDZ Zmotoryzowani Łodzianie, un grup comunitar dedicat informării localnicilor despre trafic și condițiile drumului, a surprins momentul în care muncitorii au turnat și nivelat beton în jurul vehiculului parcat. Din motive de siguranță, mașina a fost învelită în plastic și baricadată cu scânduri pentru a preveni deteriorarea acesteia.

Citește și: Imaginea zilei vine de la un pompier român care luptă cu flăcările ce devastează insula Rodos

Locuitorii au spus că firma de construcții a încercat să-l localizeze pe proprietarul mașinii parcate, dar nu a reușit. Ei au informat autoritățile, care au plasat un avertisment pe parbrizul mașinii, dar au ales ca aceasta să nu fie ridicată de firma de remorcări. Între timp, o betoniere a sosit la fața locului și, nedorind să mai aștepte, șeful de șantier a găsit o soluție ... ieșită din comun.

Marcin Masłowski, purtătorul de cuvânt al primarului orașului Łódź, a confirmat că vehiculul a fost parcat într-o zonă restricționată. Proprietarul acestei mașini a promis că o va muta, dar nu a făcut acest lucru, ceea ce a dus la incidentul neașteptat.

Proprietarul ar putea aștepta zile bune până când și-ar putea recupera mașina, asta pentru că trebuie să aștepte ca betonul să se usuce, pentru ca mașina de remorcare să poată să o scoată de acolo.

Citește și: VIDEO O femeie a născut pe trotuar, în faţa Spitalului din Urziceni

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te