Ceartă cu aburi de alcool, terminată tragic. Soția și-a înjunghiat soțul, a pus lacătul și a plecat

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 15.09.2022 - 10:49
Mașină de poliție - Foto: INQUAM Photos/George Călin

Doi soți de 40 de ani, care munceau cu ziua în satul Plaiu Șarului, au băut și s-au luat la bătaie. Femeia a pus mâna pe un cuțit, a lovit la întâmplare în întuneric, casa ne având curent, și și-a înjunghiat mortal soțul.

SHARE

Marți, 13 septembrie 2022, la ora 07.33, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de Gheorghe P., din Vatra Dornei, despre faptul că a găsit un om mort. La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Vatra Dornei, împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei.

Din primele verificări efectuate a rezultat că în dimineața zilei de marți, bărbatul s-a deplasat la locuința vecinului său Mihai Amănioaie, de 40 de ani, situată în satul Plaiu Șarului, comuna Șaru Dornei, ocazie cu care în curtea locuinței sale l-a găsit pe acesta, fiind căzut. Echipajul ambulanței sosit la fața locului a constatat decesul persoanei în cauză.

Lucrătorii de poliție au constatat în urma examinării cadavrului că acesta prezenta o plagă înțepată.

Citește și: Un colonel SPP, tovarăș de păcănele cu interlopul Gangal care i-a și furat 100.000 de euro din casă

Victima locuia împreună cu soția sa Angelica Amănioaie, iar locuința a fost găsită încuiată, având un lacăt amplasat pe sistemul de închidere.

În cauză a fost înregistrat dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

Din cercetări a rezultat faptul că soţii Amănioae Mihai şi Angelica era căsătoriţi şi locuiau împreună în casa soţiei din localitatea satul Plaiu Șarului. Îşi procurau mijloacele necesare traiului lucrând ca zilieri la diferite persoane. Ambii erau cunoscuţi ca şi consumatori înrăiți de băuturi aloolice.

Din primele verificări a reieşit faptul că în noaptea de luni spre marți, pe fondul unui conflict spontan, femeia de 40 de ani a înjunghiat victima cu un cuţit în zona toracică, leziunile astfel cauzate conducând la deces.

Citește și: VIDEO VIRAL Un polițist prezintă „cheia morții”, cum mânăresc șoferii de camion timpii de condus

Femeia a fost depistată la locuinţa unui cunoştinţe din localitatea de domiciliu, fiind condusă la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Cu ocazia cercetării la fața locului au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În urma cercetărilor investigativ-operative și de cercetare penală, s-a stabilit că pe fondul geloziei între cei doi soți s-a iscat un conflict spontan, ocazie cu care aceștia s-au lovit reciproc, iar la un moment dat femeia a pus mâna pe un cuțit cu care a lovit la întâmplare în soțul ei, în cameră fiind întuneric, locuința nefiind racordată la rețeaua electrică. Ulterior a părăsit locuința și s-a deplasat spre centrul comunei, relatează stirisuceava.net.

După ce a fost depistată, în timpul cercetărilor femeia a recunoscut comiterea faptei.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de violență în familie raportat la omor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te