Ce spune Halep după ce Serena Williams a ironizat-o. „E prea mare pentru o astfel de postare"

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 08.03.2024 - 07:40
Ce spune Halep după ce Serena Williams a ironizat-o. „E prea mare pentru o astfel de postare" - FOTO: NY Post / imagine rol ilustrativ

Ce spune Halep după ce Serena Williams a ironizat-o. „E prea mare pentru o astfel de postare". Ce a mai declarat sportiva despre comentariile negative la adresa ei de pe timpul suspendării.

SHARE

Ce spune Halep după ce Serena Williams a ironizat-o. „E prea mare pentru o astfel de postare". Ce a mai declarat sportiva despre comentariile negative la adresa ei de pe timpul suspendării.

Simona Halep despre Serena Williams

După ce a câştigat procesul de la TAS, Simona Halep va reveni în circuitul WTA în două săptămâni, la Miami Open. Sportiva s-a întors joi în România şi a ţinut să vorbească despre momentul în care a fost ironizată de adversara ei, Serena Williams.  

Citește și: De ce a fost, totuși, suspendată Simona Halep 9 luni. S-a dopat sau nu?

Simona Halep a vorbit despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă şi toată perioada de atunci până acum, când TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni şi poate reveni în competiţii. Ea a spus că primul turneu va fi Miami Open, unde rezultatele nu vor conta, ci va conta să simtă din nou energia publicului.
 
Halep a declarat că în momentul în care a aflat că a fost suspendată patru ani a fost ca şi cum “a venit un tunel în care n-am mai văzut nicio lumină”.  Ea consideră că în ceea ce priveşte prezenţa substanţei interzise în suplimentul pe care l-a luat a fost vorba despre “reglijenţă din partea echipei” şi “ghinion”, potrivit news.ro.
 
Halep a spus că au existat şi sportivi care au spus că ea este trişoare. “Am rămas fără cuvinte la început şi am spus că este doar invidie. Îmi pare rău că atunci când cineva este sus toată lumea este foarte bine, dar când este jos, o distruge. A durut foarte tare.
 
Vor rămâne urme pentru totdeauna, dar sunt bine, sunt împăcată şi înţeleg invidia unora. Le-aş mulţumi pentru că m-au motivat să lupt, m-am împins să arăt adevărul. Le-aş mulţumi mult mai mult însă celor care au crezut în mine sută la sută şi m-au susţinut. Chiar dacă au fost foarte multe jigniri, niciodată în această perioadă n-a venit cineva personal în faţa mea să îmi spună ceva negativ. Absolut nimeni nu a venit să-şi ceară scuze după anunţul TAS.”

Sportiva a vorbit şi despre mesajul transmis de Serena Williams imediat după anunţul suspendării sale.

„Cred că a fost o frustrare personală că nu a reușit să câștige atunci. Fiecare scrie și spune ce simte. Nu o judec, dar consider că este mult prea mare pentru acea postare!”, potrivit Antena 3 CNN.

La scurt timp după publicarea anunţului cu privire la suspendare, Serena Williams a scris pe X: „8 e un număr mai bun”. Cel mai probabil, americanca făcea referire la finala pierdută în faţa lui Halep. Dacă ar fi câştigat, Serena ar fi obţinut titlul cu numărul opt.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te