Ce a pățit un pasager după ce și-a făcut nevoile într-o ceașcă în avion? În ce stare se afla?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 06.04.2024 - 18:39
Ce a pățit un pasager după ce și-a făcut nevoile într-o ceașcă în avion? În ce stare se afla? - Foto: Profimedia / imagine rol ilustrativ

Ce a pățit un pasager după ce și-a făcut nevoile într-o ceașcă în avion? În ce stare se afla? Ce au făcut însoțitoarele de zbor și ce a urmat după incident?

SHARE

Ce a pățit un pasager după ce și-a făcut nevoile într-o ceașcă în avion? În ce stare se afla? Ce au făcut însoțitoarele de zbor și ce a urmat după incident?

Ce a pățit după ce a urinat într-o ceașcă?

Un incident neobișnuit a avut loc la bordul unui avion cu destinația Sydney, Australia. Un bărbat de 53 de ani a fost surprins făcându-și nevoile într-o ceașcă în timp ce se afla alături de alți pasageri.

Citește și: VIDEO Franța face o muniție specială pentru avioanele F-16 din Ucraina. Ce bombe îi lovesc pe ruși?

Holly și fiica sa adolescentă, care se îndreptau spre Sydney pentru a vizita o rudă, se aflau în apropierea bărbatului. Pe parcursul zborului, în timp ce așteptau pe pista aeroportului din Sydney să ajungă la poartă, au fost martore la momentul în care bărbatul a urinat în ceașcă, acesta repetând gestul de trei ori, conform declarațiilor lor pentru Stuff.

Situația a escaladat când bărbatul, vizibil beat, a scăpat urina peste o însoțitoare de zbor în încercarea de a se deplasa la toaletă cu ceașca în mână.

Acesta a fost imobilizat de echipajul aeronavei până la sosirea Poliției Federale Australiene, determinând o întârziere suplimentară a debarcării.

Holly a descris experiența ca fiind umilitoare pentru ea și fiica sa, dar a ales să nu depună plângere oficială, dorind doar să părăsească avionul cât mai repede posibil.

După ce a adresat o reclamație companiei aeriene Air New Zealand, Holly a primit inițial un răspuns automat, iar după trei luni compania a informat-o că nu sunt disponibile despăgubiri, oferindu-i în schimb un coș cadou.

Incidentul a lăsat o amprentă negativă asupra fiicei sale, care acum își exprimă temerile de a călători singură cu avionul, ceea ce i-a afectat planurile de vacanță.

Citește și: VIDEO Cât de puternice sunt avioanele P-8 Poseidon. Cel mai mare ucigaș de submarine din SUA

David Morgan, responsabilul cu integritatea operațională și siguranța la Air New Zealand, a menționat că, deși nu poate comenta cazuri specifice, comportamentele perturbatoare sunt în mod obișnuit sancționate cu interdicții de zbor, compania emițând între cinci și zece astfel de scrisori lunar.

Poliția Federală Australiană a confirmat că bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comportament ofensator ce pune în pericol siguranța, conform legislației aviatice civile.

În final, în urma unei audieri în instanță, bărbatul a primit o amendă de 600 de dolari australieni (aproximativ 360 de euro).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te