Ce a pățit Andreea Bănică pe un aeroport din România. Vedeta a povestit cu lux de amănunte

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 15.08.2023 - 12:51
Ce a pățit Andreea Bănică pe un aeroport din România. Vedeta, revoltată de cum a fost tratată Foto: facebook/Andreea Banica

Artista Andreea Banică s-a plâns pe o rețea de socializare de modul în care sunt tratați pasagerii pe aeroportul din Iași. Cântăreața a menționat că șoferul nu a fost lăsat să o preia din fața terminalului, urcându-se într-un autobuz fără să știe exact unde va fi lăsată.

SHARE

Artista Andreea Banica s-a plans pe o retea de socializare de modul in care sunt tratati pasagerii pe aeroportul din Iasi.

Cantareata a mentionat ca soferul nu a fost lasat sa o preia din fata terminalului, urcandu-se intr-un autobuz fara sa stie exact unde va fi lasata.

„Este ireal!!! Sunt mulți neștiutori ca mine în acest autobuz. Nici măcar nu știu unde ne duce…

Aeroport cu o conducere de râs, cu oameni care dau din cap și nu știu nimic, care nu au nici o răspundere!, scrie telem.ro

Este anormal să iau un avion până aici și să fiu pusă să trag de bagaje prin autobuze, pentru că nu poate ajunge mașina să mă ia de la sosiri de unde îi poate lua pe alții culmea, de unde m-a luat de atâtea ori.

Suntem luați de proști și tratați ca proștii! Dacă aș fi știut, mi-aș fi făcut alt plan (nu mai zburam sau îmi trimiteam bagajele cu mașina).

Citește și: Români căutați de poliție pentru o crimă comisă în Austria. Cum au încercat să-și șteargă urmele

Nu e prima oară când pe acest aeroport pățesc ceva. Să reamintesc cum mi s-a făcut un control corporal (am fost pipăită pe sâni)!!!

Da, exact cum auziți! Verificată dacă am silicoane probabil. Am trecut peste acel episod neplăcut însă observ că pe acest aeroport încă se întâmplă multe nereguli.

Nicio informație spre ajutorul oamenilor! Nici una…Una peste alta, sunt minunată de acest respect pe care ni-l oferă cei din aeroportul din Iași. Jur că eu așa ceva n-am pățit”, a scris Andreea Bănică la Instastory.

Regulile din aeroport lasă de dorit

O fana a artistei a marturisit ca a trecut si ea prin situatii stanjenitoare la Aeroportul din Iasi.

„Mama a suferit o intervenție chirurgicală la stomac și, în urma tratamentului cu chimioterapie a ajuns să cântărească 50 de kilograme.

La fiecare trei luni, trebuie să meargă la control în Italia (menționez că nu îmi permit să călătoresc cu ea, căci în Italia o așteaptă sora mea) iar de fiecare dată am rezervat un bilet de avion cu asistentă (care include un cărucior cu rotile). Când s-a întors nu m-au lăsat să o iau cu mașina, au spus să aștept în parcare, în ciuda faptului că mama se afla în cărucior cu rotile.

Citește și: „Povestea unei crime” în Austria. Seria asasinatelor în Europa, cu cetățeni ruși implicați, continuă

Nimeni nu a venit să o aducă în parcare, după ce am făcut scandal și le-am explicat că mama este în cărucior cu rotile, după o oră și jumătate de așteptare m-au lăsat să mă duc să o iau! Incredibil!!

A fost o experiență dezastruoasă! Managerul ar trebui să-și prezinte demisia!

Oamenii care merg la tratamente, vai de capul lor să îi pui să meargă cu autobuzul sau lăsați în scaun cu rotile”, a povestit femeia.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te