Căzut la marginea unei șosele în Germania, un șofer român și-a scris 112 pe piept. Nimeni nu a oprit

DE Alex Darvari | 15.08.2022 - 11:27
Tragedie pe autostradă - FOTO: Promotor.ro

Scene revoltătoare în străinătate. Un șofer român a zăcut lângă autotrenul său pe o autostradă din Germania, fără ca nimeni să oprească și să vadă ce probleme medicale are omul.

SHARE

Citește și: VIDEO Abandonat de prieteni în munți, un tânăr și-a scris CNP-ul pe picior. Să se știe cine a murit

Deși a cerut ajutor, având pe piept scris numărul unic de urgență 112, ceilalți partipanți la trafic au trecut pe lângă el.

Clipe de coșmar pentru un șofer român


Un conducător profesionist de TIR, cu o urgență medicală, a zăcut pe marginea autostrăzii A40, lângă orașul Essen (Germania). A cerut ajutor, dar aproape toți șoferii l-au ignorat, informează poliția locală.

Citește și: Cu ce fugi de acasă în caz de război: 3 litri apă, baton energetic, bandaj, foarfece. LISTA COMPLETĂ

Românul a stat întins pe banda de urgență, lângă camionul său, încercând să apeleze la alți utilizatori ai drumului, cu o foaie ținută pe piept pe care scria „112”. 

 Apel nebăgat în seamă de nimeni

Cu puțin înainte de ora 16:00, șoferul TIR-ului s-a întins sprijinit de cabină, pe banda de urgență, unde reușise să oprească camionul. Ușa autotrenului era larg deschisă, iar românul stătea, la peste 30 de grade Celsius.

Polițiștii au explicat că era vorba despre o „urgență acută”. Niciun alt conducător auto nu a oprit să vadă ce pățise omul.

„O mare parte dintre utilizatorii drumului au trecut cu mașina pe lângă bărbatul care avea nevoie de ajutor, fără să le pese sau să sune la serviciile de urgență”, spune poliția locală, scrie playtech.ro care citează poliția germană

Șoferii l-au observat pe bărbat, deoarece multe mașini au frânat brusc lângă camion, dar niciuna nu a oprit. Românul și-a arătat, în repetate rânduri, pieptul și ținea un panou pe care scria „112”, un indiciu clar pentru alți participanți la trafic să alerteze salvarea. Deși se putea vedea că omul este în suferință, nu a fost ajutat.

În final, patrulă de poliție din Mülheim să treacă pe lângă el. Acela a fost momentul care l-a salvat, agenții rutieri chemând rapid paramedicii la fața locului. Aceștia susțin că șoferul de TIR se afla într-o stare critică. O ambulanță l-a transportat la spital, dar starea de sănătate a bărbatului nu este cunoscută

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.