Care a fost reacția lui Florin Călinescu, după ce ANPC i-a închis taverna? Care e soarta localului?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 21.01.2024 - 16:25
Florin Călinescu a deschis localul acum 20 de ani - Foto: INQUAM Photos - George Calin - cu rol ilustrativ

Care a fost reacția lui Florin Călinescu, după ce ANPC i-a închis taverna? Îndrăgitul actor și om de televiziune a deschis localul „La Călinescu” în urmă cu 20 de ani. Acum, soarta acestuia este cu totul alta, conform declarațiilor făcute chiar de vedetă.

SHARE

Care a fost reacția lui Florin Călinescu, după ce ANPC i-a închis taverna? În localul care poartă numele cunoscutului actor și om de televiziune, inspectorii de la Protecția Consumatorului au depistat mai multe nereguli, motiv pentru care au luat această decizie. Actorul a făcut câteva declarații în acest sens, dezvăluind că este de acord cu măsura, dacă neregulile sunt reale.

Care a fost reacția lui Florin Călinescu, după ce ANPC i-a închis taverna? Care e soarta localului?

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a închis, de curând, taverna „La Călinescu”, situată în Parcul Tineretului.

Măsura a fost luată după ce inspectorii ANPC au depistat mai multe nereguli. Localul a fost deschis acum aproximativ 20 de ani, de cunoscutul actor și om de televiziune, Florin Călinescu.

Dar, deși taverna continua să poarte numele acestuia, ea a fost vândută de Călinescu acum 15 ani, unor cunoscuți.

Citește și: Florin Călinescu a avut o formă grea de cancer. „Dacă nu era tratat ajungea până la creier”

Actorul a reacționat șa măsura închiderii acestuia, declarând că nu mai are treabă cu afacerea respectivă de aproape un deceniu și jumătate.

„Nu știu, eu n-am treabă cu taverna. I-am lăsat numele acolo, nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niște oameni pe care i-am cunoscut de-al lungul vremii m-a rugat să se ocupe ei, ca un fel de franciză. Nu mă mai ocup de afacere de vreo 15 ani”, a spus Florin Călinescu, conform b365.ro.

Actorul a adăugat că atâta vreme cât localul s-a aflat în proprietatea sa, nu au existat niciun fel de probleme sau reclamații.

El a mai spus că, dacă neregulile sunt reale, este de acord cu decizia ANPC. El a mai menționat, totuși, că în România, dacă autoritățile vor asta, pot închide orice.

„Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie. Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea, mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă.

Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”, a declarat Florin Călinescu, potrivit sursei citate.

Citește și: Florin Călinescu a împlinit 67 de ani. A lăsat o viață de star la ProTv să crească porci la Pitești

Fostul jurat de la „Românii au talent” a mai subliniat că ar fi dorit ca localul să-și schimbe numele, dar actualul proprietar a decis să-l mențină, pentru că era cunoscut de clienți și de public. 

„Eu tot i-am zis băiatului acela să schimbe. El a zis să lase numele, dar nu cred că lumea vine că e a lui Călinescu sau că e a altcuiva. Lumea nu vine pentru nume”, a mai transmis Florin Călinescu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te