Florin Călinescu a împlinit 67 de ani. A lăsat o viață de star la ProTv să crească porci la Pitești

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.04.2023 - 17:07
Florin Călinescu - Foto: Facebook / Florin Călinescu

Florin Călinescu a împlinit 67 de ani. Artistul s-a retras din viața publică după ce a plecat cu oarecare scandal de la emisiunea „Românii au talent” de la ProTV. Actorul s-a dedicat agriculturii și creșterii animalelor.

SHARE

Florin Călinescu s-a născut în 29 aprilie 1956. A fost cunoscut din serialul „Lumini și umbre” apoi a devenit extrem de popular cu emisiunea „Chestiunea zilei” care s-a difuzat la finalul anilor 90.

Florin Călinescu pare că nu mai vrea să facă televiziune, el plecând din juriul de la „Românii au talent”.  

 Florin Călinescu, emblema Pro TV, cea mai cunoscuta vedetă a postului din Pache Protopopescu, a făcut un anunț neașteptat, fără să ofere însă mai multe detalii în acest sens. Călinescu „a aruncat bomba”, după care a explicat că va reveni cu detalii suplimentare. 

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la <Românii au talent>. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului, publicat în mediul online. Prin urmare, de acum încolo, acesta nu va mai putea fi văzut la pupitrul show-ului de talente, postul de televiziune obișnuindu-și însă audiența cu schimbări majore de genul, spre exemplu, plecarea din juriu a lui Mihai Petre sau a Mihaelei Rădulescu, potrivit click.ro.

Citește și: Florin Călinescu pleacă de la PRO TV și din juriul „Românii au talent”. Unele contracte s-au subțiat

Ulterior s-a aflat: a plecat din Pro să crească porci lângă Pitești

„Mai punem un cartof, mai punem o varză, ceva păsăret și niște porci. Mi-a intrat în cap să cresc porci de Bazna.Porcul de Bazna este rasă pur românească. Istoria lui este de la Bazna chiar, că, dacă era de la New York, se chema porc de New York...”

Bazna este un porc care, atunci când ăia au găsit gaz în Podișul Transilvaniei nu știau cum… și au adus mineri din Anglia și ăia au venit cu porci de Berkshire, niște porci negri. S-au încuscrit cu niște mistreți din pădure, că nici Mangalița nu e o rasă venită așa…

Și atunci, mistrețul, luând niște scroafe de pe la oameni la întrebări, la discotecă, avem Mangalița albă, roșie și neagră și Bazna este Mangalița cu Berkshire.

, explica Florin la o emisiune TV.

Citește și: Plecat din PRO TV, Florin Călinescu a intrat în afaceri cu animale 100% românești. O să îi omologăm

Actroul a povestit că, în trecut, a avut o formă de cancer

Actorul și a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală la nivelul nasului și s-a ales cu o cicatrice care, mai târziu, a fost îndepărtată cu laser.

Florin Călinescu a povestit ce a simțit atunci când medicii i-au spus că are cancer. Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer: „Un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”.

Citește și: Cum a scăpat Florin Călinescu de cancer. „Dacă nu era tratat ajungea până la creier ”

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te