Cântăreața care a impresionat pe rețelele sociale cu povestea ei, a murit. Avea un băiețel de 7 ani

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 01.03.2024 - 16:10
Cântăreața care a impresionat pe rețelele sociale cu povestea ei, a murit. Avea un băiețel de 7 ani - Foto: Can Jance / imagine rol ilustrativ

Cântăreața care a impresionat pe rețelele sociale cu povestea ei, a murit. Avea un băiețel de 7 ani. Banii încasați din ultima piesă, au ajuns la copilașul ei.

SHARE

Cântăreața care a impresionat pe rețelele sociale cu povestea ei, a murit. Avea un băiețel de 7 ani. Banii încasați din ultima piesă, au ajuns la copilașul ei. 

A murit după ce i-a asigurat viitorul copilașului ei 

Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok cu o piesă dedicată fiului său, a murit la vârsta de 31 de ani.  

Cântăreața a devenit cunoscută pe TikTok după ce a distribuit un teaser pentru piesa „Dance You Outta My Head”, spunând că toate încasările din acest cântec vor merge către fiul ei, în vârstă de șapte ani. Aceasta a fost ultima piesă pe care artista a lansat-o.

Citeşte şi: Fiul celebrului Ozzy Osbourne, voluntar în România pentru a ajuta copiii refugiați din Ucraina

Cat Janice a murit la 31 de ani, după o luptă lungă cu un cancer sarcomatos. Anunțând decesul cântăreței pe Instagram, familia lui Janice a declarat că aceasta a murit liniștită în casa în care a copilărit

„Suntem veșnic recunoscători pentru revărsarea de dragoste pe care Catherine și familia noastră au primit-o în ultimele luni", au spus ei, miercuri.

„Și-a văzut muzica ajungând în locuri la care nu se aștepta și se odihnește în pace pentru că știe că va continua să își întrețină fiul prin muzica ei. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără voi toți. Vă mulțumesc", a transmis familia artistei.

La lansarea piesei „Dance You Outta My Head”, artista a anunțat că „boala a învins”. La acel moment ea a spus că toate veniturile obținute din acest cântec vor merge către fiul ei, în vârstă de șapte ani, care urma să rămână orfan de mamă.

Cu un mesaj atât de puternic, piesa a ajuns să fie virală pe TikTok. De la lansarea sa, pe 19 ianuarie, piesa a ajuns pe primul loc în TikTok Billboard Top 50 și a intrat în top 10 în clasamentul Billboard Hot Dance/Electronic Songs, conform SkyNews

Janice a fost diagnosticată, în 2022, cu sarcom, o tumoare malignă rară, în mușchiul scalene. Artista a postat în mod regulat pe rețelele de socializare detalii despre starea ei de sănătate.

Ea a anunțat de pe patul de spital că a scăpat de cancer în iulie 2022, dar a descoperit că boala revenise și se răspândise la plămâni la sfârșitul anului trecut.

A trecut prin clipe cumplite

Cântăreața a împărtășit online că, la un moment dat, tumorile ei s-au triplat aproape peste noapte. În ianuarie era deja prea târziu pentru ea.

Ultima ei postare pe rețelele de socializare a fost un duet în care reacționa la interpretarea cântăreței Sarah Cothran, a piesei „Dance You Outta My Head”.

„Ultimele câteva săptămâni au fost atât de grele pentru mine. Sunt incapabilă să merg, prinsă în corpul meu. Din punct de vedere emoțional, a fost cel mai dificil lucru prin care a trebuit să trec. Dar această copertă frumoasă mi-a amintit de semnificația acestui cântec.

Citeşte şi: VIDEO Semne de Parkinson? Putin, nervos și strângând de masă în timp ce ascultă vești din război

În curând voi fi liberă... mă voi înălța în următoarea dimensiune, strălucind ca un milion de licurici, zburând prin ceruri, dansând cu Dumnezeu și cu Nonnie a mea. Acest cântec mi-a reamintit că asta va veni. Mulțumesc, Sarah. Sper să vă văd pe toți acolo într-o zi", a spus ea. 

Cat Janice, pe numele real Catherine Ipsan, a decis lansarea piesei „Dance You Outta My Head” cu o zi înainte de ziua ei de naștere, neștiind dacă va mai fi sau nu în viață. Ultima sa melodie i-a fost dedicată fiului ei, iar ultima sa dorință a fost ca toate veniturile obținute să fie redirecționate fiului ei. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te