Decăderea lui Columbeanu: De la Crăciunul de lux, într-o vilă de 4.000.000$, la viața de azil

DE Octavia Constantinescu | 24.12.2023 - 20:38
Columbeanu, de la Crăciunul în lux, la o viață în azil - Foto: Captura ecran

Decăderea lui Columbeanu: De la Crăciunul de lux, într-o vilă de 4.000.000$, la viața de azil. Iată cum a ajuns celebrul afacerist să piardă totul și să-și petreacă sărbătorile singur într-un azil.

SHARE

Decăderea lui Columbeanu: De la Crăciunul de lux, într-o vilă de 4.000.000$, la viața de azil. Iată cum a ajuns celebrul afacerist să piardă totul și să-și petreacă sărbătorile singur într-un azil.

Columbeanu, de la Crăciunul în lux, la o viață în azil

Irinel Columbeanu a avut o avere de 150.000.000$ dar a ajuns la azil după o viață de lux. El și-a pierdut vila de la Izvorani și banii în petreceri și lux.

Citește și: Monica și Irinel, „legați” printr-o datorie de 280.000 lei, veche de 15 ani. Fiscul îi execută silit | Newsweek Romania

Fostul milionar Irinel Columbeanu este falit și trăiește la un azil de bătrâni pe care i-l plătesc pritenii și cunoștințele. Chiar și fostul cumnat i-ar fi trimis 3.000 de lei. 

El a ajuns să joace și în reclame pentru a se întreține. A acceptat să împărtășească cu românii povestea lui de viață, în cadrul unei reclame pentru a promova o societate de servicii de investiții financiare.

„Sunt destul de în regulă. Sunt bine îngrijit aici. Eu aș vrea să rămân o perioadă cât mai lungă. Discut în fiecare zi. Încercăm să găsim soluții ca să pot să rămân cât mai mult aici. Și cu ajutorul prietenilor și cui mai contribuie financiar. Am asigurat aici, deja e plătită chestia asta până în luna mai dacă nu mă înșel", a declarat Irinel, pentru realitatea.net.

Cum sărbătorile s-au apropiat cu pași repezi, Irinel a mărturisit acum ceva timp că "cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea.

I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America."

Fiica lui i-a trimis bani pentru sărbători

Fetița sa se pare însă că nu l-a uitat pe tatăl său. I-ar fi trimis bani din propriile economii pentru Crăciun.

Acum, după ce a pierdut tot, Irinel se definește ca fiind un antiexemplu punându-le oamenilor că mai bine și-ar investi banii în loc să îi risipească în cluburi și cu femei, așa cum a făcut el, ajungând, acum, să fie instituționalizat.

„Dacă investeam 100 de lei în acțiuni la bursă, la fiecare întâlnire cu o fată frumoasă și la fiecare șampanie scumpă băută prin cupluri, nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră închiriată și acum instituționalizat. Vă întrebați de ce sunt într-o reclamă. Influencerii pot fi și antiexemple.

Citește și: FOTO Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire

La doar 66 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns să fie de nerecunoscut. Bărbatul care era odată și care reușea să învârtă pe deget femeile este acum doar o umbră palidă a milionarului.

AVC-ul suferit în primăvara anului trecut l-a făcut pe Columbeanu să fie de nerecunoscut. Celebrul afacerist a ajuns acum piele și os, ba chiar a rămas cu sechele după accidentul vascular cerebral. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te