Bucureștenii vor avea trei Târguri de Crăciun. Când se deschid și cât vor dura

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 27.11.2023 - 16:23
Bucureștenii vor avea parte de trei Târguri de Crăciun - Foto: INQUAM Photos/Sabin Cirstoveanu (imagine cu caracter ilustrativ)

Anul acesta, bucureștenii vor avea parte de trei Târguri de Crăciun. Fiecare va încerca să reflecte atmosfera de sărbătoare a perioadei și vor dura până spre încheierea acestui an.

SHARE

Anul acesta, în București sunt organizate trei târguri de Crăciun, care îi așteaptă pe vizitatori cu o mulțime de evenimente. Ele vor fi organizate în Piața Constituției, parcul din Drumul Taberei și parcul I.O.R. 

Bucureștenii vor avea trei Târguri de Crăciun. Când se deschid și cât vor dura

Toate cele trei Târguri de Crăciun se vor deschide săptămâna aceasta. Primul la start va fi cel organizat de Primăria Sectorului 6 în parcul din Drumul Taberei. El va purta numele de West Side Christmas Market și își va deschide porțile miercuri, pe 29 noiembrie, la ora 19:00, conform adevarul.ro.

Evenimentul este organizat de Untold Universe alături de Primăria Sectorului 6 și a ajuns la a treia ediție. Anul trecut, acest târg a fost votat drept  cel mai frumos târg de Crăciun din România şi a atras 1 milion de vizitatori. 

Citește și: Cât costă un pahar cu vin fiert la Târgurile de Crăciun din România. Dulciurile sunt cele mai scumpe

Târgul își va aștepta vizitatorii cu luminițe și decoruri de poveste, roată panoramică, patinoar, carusel, concerte, atelierul spiridușilor, căsuța lui Moș Crăciun și multe alte surprize, potrivit organizatorilor. 

West Side Christmas Market va rămâne deschis până pe 27 decembrie şi va funcţiona după următorul program: luni – vineri: 12:30 – 22:30; sâmbătă – duminică: 11:00 – 22:30. 

Târgul de Crăciun din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei, se va deschide joi, 30 noiembrie și va fi deschis până pe 26 decembrie.  

Un brad înalt de 30 de metri, îmbrăcat în cetină, decorațiuni luminoase, căsuțe care vând meșteșuguri și dulciuri tradiționale, dar și mai multe scene pe care vor urca ansambluri și artiști, care vor interpreta colinde și muzică specifică sărbătorilor, îi așteaptă pe bucureșteni. 

Mai mult de 130 de căsuțe, în care puteți găsi globuri pictate manual, coronițe, ornamente, bijuterii sau cosmetice naturale și multe altele, își așteaptă clienții la acest târg de Crăciun. 

Citește și: VIDEO S-a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu. Ce îi așteaptă pe turiști

Nu vor lipsi nici căsuțele care vând vin fiert sau preparate tradiționale, cum ar fi cozonaci, prăjituri, ciocolată de casă sau turtă dulce.  Copiii pot urmări piese de teatru, iar din 15 decembrie îl pot întâlni pe Moș Crăciun. 

Acest eveniment se află la cea de-a XVI-a ediție. Deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Constituției coincide cu  aprinderea luminițelor festive în Capitală. 

Târgul de Crăciun din Parcul IOR, denumit Orașul lui Moș Crăciun, se va deschide vineri, 1 Decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Acesta îi va aștepta pe bucureșteni cu un patinoar spectaculos.  De asemenea, Moș Crăciun va fi prezent pentru a asculta dorințele copiilor. 

Citește și: România va avea prima roată panoramică hi-tech la un Târg de Crăciun. În ce oraș va fi instalată

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te