Au omorât un om, inspirați de filmele de groază povestite la cârciuma din sat. Ce armă au folosit

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 08.03.2023 - 16:51
Suspecți de crimă Foto: BZI.ro

Au omorât un om, inspirați de filmele de groază povestite la cârciuma din satul unde locuiau. Arma crimei a fost cel mai scuțit topor

SHARE

Criminalii care au fost inspirați de filmele de groază povestite la cîrciuma din sat au fost trimiși după gratii. 

Este vorba despre doi bărbați din satul Cozia, comuna ieșeană Costuleni, au produs cea mai macabră scenă. Filmele de groază povestite la cârciuma din sat i-au inspirat să ucidă, iar arma crimei a fost cel mai ascuțit topor, scrie BZI.ro.

Au omorât un om, inspirați de filmele de groază povestite la cârciuma din sat. Ce armă au folosit

Aceștia au băgat în spaimă cetățenii când au transmis, prin intermediari, că vor ieși de acolo și se vor răzbuna pe cei care le-au făcut rău. Sătenii au rămas șocați de veștile cutremurătoare.

Citește și: Cei nouă frați Dinamită - Matei, care au omorât un rival într-o luptă cu săbii și topoare, vor afară

Maricel Ilie și Bogdan Ștefan Caraiman locuiesc în satul Cozia, comuna ieșeană Costuleni, iar în urmă cu aproximativ 1 an și jumătate au produs cea mai macabră scenă, omorând un alt bărbat, băgând spaima

 în săteni, după ce ar fi primit o vizită din partea unui prieten și i-ar fi spus că vor ieși din închisoare mai repede decât trebuie și se vor răzbuna pe cei care le-au vrut răul.

Totul a început din cauza unui conflict spontan care s-a iscat între cei doi pe fondul consumului excesiv de alcool. Dar abia acum au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre momentul sinistru.

Citește și: Adolescent român, agresat și împins sub un tren în mișcare în Italia. Motivul te va șoca

Cum au ucis un om

Crima a fost comisă pe 10 mai 2021.  Maricel Ilie, Bogdan Ștefan Caraiman  și victima Chiper. C au început să se certe. Pe fondul consumului excesiv de alcool, cei doi n-au mai gândit și au luat cel mai ascuțit topor, cu care Maricel Ilie l-a lovit în cap, până l-a omorât.

Maricel Ilie și Bogdan Ștefan Caraiman au fost trimiși în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat și au fost pedepsiți de către judecătorii ieșeni.

Inițial, Maricel Ilie a fost condamnat la 18 ani și 4 luni de închisoare cu executare, iar Bogdan Ștefan Caraiman la 16 ani de închisoare, dar unul dintre ei, respectiv M.I., a contestat decizia anchetatorilor și a fost rejudecată cauza, rămânând, în final, să execute 16 ani și 2 luni, respectiv 16 ani de temniță în regim de detenție.

Cei doi se află la Penitenciarului Iași. O rudă de gradul I a persoanei omorâte s-a constituit ca parte civilă în proces, cu suma de 50.000 de lei, dar magistrații i-au admis doar suma de 25.000 de lei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te