Aproape de condamnare, Alex Bodi schimbă iubitele. Cea actuală a plecat cu 30.000 € de la fostul

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 08.07.2021 - 15:38
Noua iubită a lui Alex Bodi, modelul polonez Justyna Gradek, a fost acuzată de fostul iubit, designerul Phillipe Plein, că p-a furat 30.000 de euro Foto: wowbiz.ro

Când a ieșit din arest, Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, era așteptat acasă de rusoaica Daria Radionova. Spuneau că-s mai fericiți ca niciodată. De curând, Bodi s-a îndrăgostit din nou, de data aceasta de modelul polonez Justyna Gradek.

SHARE

În aprilie, Alex Bodi a fost trimis în judecată pentru trafic de minore, proxenetism și șantaj.

El făcea parte dintr-un grup infracțional, condus de nașul său, violentul interlop Adrian Tâmplaru, acuzat de trafic de persoane, proxenetism, şantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor şi mărturie mincinoasă.

Citește și: Interlopul Bulă nu e poreclit degeaba așa: Are un tatuaj scris greșit pe burtă, dar el e mândru

Noua iubită a lui Bodi a plecat cu 30.000 de euro de la fostul partener

Noua iubită a lui Alex Bodi, modelul polonez Justyna Gradek, urmărită de peste un milion de fani pe Instagram, a avut o realție tumultoasă cu designerul german Philipp Plein.

Citește și: Interlopul Alex Bodi, fost soț al Biancăi Drăgușanu, judecat pentru trafic de minore și proxenetism

Acesta a acuzat-o că i-a furat 30.000 de euro de pe cardul pe care i-l împrumutase pentru diverse cheltuieli ”esențiale”. Justyna a așteptat doi ani și abia apoi a explicat cum au stat lucrurile din perspectiva ei. 

CITEȘTE ȘI: Fugarul Anaser Duduianu, executat pentru că nu și-a plătit telefonul

Designerul s-a enervat cumplit atunci când a aflat că iubita lui a cheltuit o sumă importantă pe o geantă cumpărată de la un designer concurent. Atunci, germanul săa supărat și a decis să se despartă cu scandal de Justyna. Ulterior, cei doi s-au împăcat, însă relația lor a mai rezistat doar câteva luni. 

Citește și: Proxeneții români din Spania și-au tatuat numele pe tinerele exploatate ca să se știe ale cui sunt

”Dragilor, când eram într-o relație cu Philipp, am primit de la acesta un card bancar. Știți foarte bine că în perioada în care am fost cu el, nu am putut să lucrez, nu am făcut bani, așa că el mi-a dat un card și un cod PIN. Am fost la cumpărături, mi-am luat mai multe lucruri: cosmetice, câteva haine de firmă, chestii banale.(...) Iar în acea zi nefericită, după 6 luni de relație, am fost la un magazin...

Iar acum, privind retrospectiv, pot doar să ghicesc ceea ce l-a făcut pe Philipp să considere o trădare. Am fost la magazinul unui concurent și mi-am cumpărat un portofel, nu în magazinul lui”, a povestit Justyna pe contul ei de socializare, conform newsbreezer.com.

Rețeaua lui Tâmplaru și Bodi

Tâmplaru este liderul rețelei de crimă organizată din care a făcut parte și Alex Bodi.  El a fost locotenentul unuia dintre cei mai temuți interlopi din Europa, Ion Clămparu.

Citește și

Florin Salam și Elis Armeanca i-au cântat trei zile interlopului Alex Bodi în arest la domiciliu

După ce Clămparu a fost arestat, Tâmplaru și-a dezolvat propria rețea e trafic de prsoane și proxenetism, iar unul dintre locotenenții săi este Alex Bodi, finul său, care a fost însurat cu Bianca Drgăușanu. În primăvară, după ce s-au despărțit, fosta sa soție a povestit despre violențele îndurate de la Alex Bodi.

Tâmplaru și Bodi au fost arestați anul trecut în urma uneia dintre cele mai ampe acțiuni ale DIICOT din ultimii ani.

Racolate prin metoda "lover boy" și silite să se prostitueze

Conform DIICOT, la gruparea infracţională au aderat, în timp, şi alţi membri ce făceau parte din acelaşi anturaj. O parte dintre ei aveau rolul de a recruta victimele, dar şi de a le transporta pe teritoriul Germaniei (de la locaţiile în care erau adăpostite, până la bordeluri), de a le adăposti şi a le supraveghea, precum şi de a "colecta" veniturile obţinute din prostituţie (de cele mai multe ori, transportau banii personal în ţară, unde erau împărţiţi între membrii grupării; uneori, erau folosite sistemele de transfer financiar, caz în care evitau, pe cât posibil, să apară la rubrica "beneficiar", folosind intermediari).

De asemenea, unii dintre membri identificau localuri unde urmau a fi duse victimele şi purtau "negocieri" cu reprezentanţii acestora, prin prisma relaţiilor pe care le dezvoltaseră cu membrii unei grupări de motociclişti sau la cluburi din Italia, dar şi raportat la numărul mare de tinere a căror angajare o intermediau la respectivele localuri.

Odată ajunse în străinătate, victimele erau constrânse (fizic şi psihic) de inculpaţi să se prostitueze în folosul lor, în condiţiile în care nu cunoşteau limba, erau izolate de prieteni şi familie şi nu dispuneau de resurse financiare pentru a se întoarce în ţară la momentul în care îşi dădeau seama de situaţia reală.

Victimele care refuzau să practice prostituţia erau sechestrate şi supuse unor violenţe extreme, pentru a fi determinate să nu mai opună rezistenţă.

În cele din urmă, din cauza violenţelor la care erau supuse şi a ameninţărilor cu acte de violenţă îndreptate împotriva membrilor familiilor lor, victimele erau nevoite să se prostitueze în beneficiul membrilor grupării infracţionale.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te