Alex Bodi, judecat pentru proxenetism, dedicații pentru Bianca Drăgușanu, deși în trecut o mai lovea

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 21.05.2021 - 22:03
Alex Bodi este judecat pentru trafic de minore și proxenetism, infracțiuni pe care le-a făcut și în perioada în care era însurat cu Bianca Drgușanu. Acum, cei doi pare că s=au îmăcat din nou Foto: Facebook

Alex Bodi s-a întâlnit cu fosta lui soție într-un local în care fuseseră invitați la o petrecere de finii lor Horia și Elisabeta Vlădescu. Bodi i-a trimis Biancăi Drăgușanu un buchet de tradafiri, apoi a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe obraz. Gabi Bădălău s-a supărat.

SHARE

Au urmat apoi dedicații peste dedicații din partea lui Alex Bodi pentru Bianca, însuși Adrian Minune fiind cel responsabil cu trimiterea lor. Melodia cu care a reușit să-i intre în grații fostei soții a fost “E noapte și e târziu”.

Citește și: Fiul Vioricăi din Clejani, arestat în Tailanda: a lovit un șofer și a plătit 15.000 euro ca să scape

Seara celor doi ar fi fost, însă, dată peste cap de Gabi Bădălău, care, la scurt timp după ce a fost informat că fosta/actuala iubită, este „sedusă” de Alex Bodi, ar fi venit țintă în local, ar fi luat-o pe Bianca Drăgușanu, dintr-un foc, de la masă, ar fi făcut o scenă de maximă gelozie și ar fi început să se certe cu blonda în stradă. Mai mult decât atât, Gabi Bădălău i-ar fi făcut praf buchetele de flori primite de la Alex Bodi, conform cancan.ro .

CITEȘTE ȘIPatriarhia îi dă o palmă lui IPS Teodosie: refuză să-l facă mitropolit și îl acuză de fapte ilegale

Însă Bianca Drăgușanu s-ar fi întâlnit din nou cu Alex Bodi, întâmplător, în zona de Nord a Capitalei, în trafic.

Așa se face că cei doi și-au dat răgaz și au vorbit, din nou, minute bune, timp în care afaceristul din Mediaș i-ar fi spus vedetei că ea este dragostea vieții lui, ceea ce ar fi impresionat-o până la lacrimi pe Bianca.

Citește și: Proxeneții români din Spania și-au tatuat numele pe tinerele exploatate ca să se știe ale cui sunt

Asat în ciuda faptului că, în trecut, au existat informații și imagini conform cărora Bianca Drăgușanu a fost lovită de Alex Bodi. 

Judecat pentru trafic de minore, proxenetism și șantaj

Alex Bodi a fost trimis în judecată, alături de nașul său de cununie cu Bianca, interlopul Adrian Tâmplaru, fiind acuzat de trafic de minore, proxenetism și șantaj.

Tâmplaru este liderul rețelei de crimă organizată care face obiectul  dosarului instrumentat de DIICOT Craiova. El a fost locotenentul unuia dintre cei mai temuți interlopi din Europa, Ion Clămparu.

Citește și: Interlopul Alex Bodi, fost soț al Biancăi Drăgușanu, judecat pentru trafic de minore și proxenetism

După ce Clămparu a fost arestat, Tâmplaru și-a dezolvat propria rețea e trafic de prsoane și proxenetism, iar unul dintre locotenenții săi este Alex Bodi, finul său, care a fost însurat cu Bianca Drgăușanu. În primăvară, după ce s-au despărțit, fosta sa soție a povestit despre violențele îndurate de la Alex Bodi.

Tâmplaru și Bodi au fost arestați încă de anul trecut în urma uneia dintre cele mai ampe acțiuni ale DIICOT din ultimii ani. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te