Accident violent pe o șosea din Vaslui. Un șofer a murit pe loc

DE Octavia Constantinescu | 09.09.2023 - 16:43
Accident violent pe o șosea din Vaslui. Un șofer a murit pe loc - Foto: Observator / imagine cu caracter ilustrativ

Tragedie pe un Drum European din judeţul Vaslui. Doi bărbați au murit după un accident înfiorător. Atenție, urmează detalii cu puternic impact emoțional.

SHARE

 Încă o persoană implicată în accidentul produs, vineri noaptea, pe DE 581, în zona Crasna, a decedat, în total fiind înregistrate două persoane decedat şi patru rănite, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Cum s-a întâmplat totul

"Din primele cercetări efectuate se pare că un autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi, condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Ghidigeni, aflat singur în autoturism, care se deplasa din direcţia Crasna spre Bârlad, ar fi acroşat bordura unui pod rutier şi ar fi pătruns pe sensul opus unde ar fi acroşat un autoturism înmatriculat în judeţul Alba, condus pe direcţia Bârlad - Crasna de un bărbat de 26 de ani, din comuna Drânceni, judeţul Vaslui.

Ulterior producerii impactului, autoturismul înmatriculat în judeţul Alba ar fi fost acroşat de către un autocar înmatriculat în Republica Moldova, condus de un bărbat de 36 de ani, din Bucureşti, care circula în spatele autoturismului, pe sensul Bârlad - Crasna.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto din judeţul Galaţi şi al unui pasager din autoturismul înmatriculat în judeţul Alba, bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Stănileşti", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, care a precizat că ceilalţi patru ocupanţi ai autoturismului înmatriculat în judeţul Alba au fost transportaţi la unităţi medicale pentru acordarea de îngrijiri medicale, doi dintre aceştia, bărbaţi în vârstă de 47, respectiv 26 de ani, din Stănileşti, fiind în stare gravă.

Din autocarul implicat în accident nu au fost persoane vătămate. Conducătorul autocarului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Șoferul autoturismului înmatriculat în judeţul Alba nu a putut fi testat la faţa locului, urmând să îi fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 5 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un autocar şi două maşini au fost implicate într-un accident rutier. La sosirea echipajelor de intervenție, 5 dintre cele 6 persoane care se aflau în autoturisme au fost ajutate de echipele de descarcerare. 

Două dintre acestea erau în comă, două în stop cardiorespirator şi doar una conştientă. Din nefericire, una dintre victime a decedat, iar celelalte 4 au fost transportate în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.  

În autocar se aflau 40 de persoane, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii încearcă să afle acum cum s-a întâmplat accidentul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te