200.000 de pastile de diazepam, găsite la un bărbat din Arad. Ce mai conține captura polițiștilor?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 11.02.2024 - 15:55
200.000 de pastile de diazepam, găsite la un bărbat din Arad - Foto: Pixabay - cu rol ilustrativ
droguri pastile

200.000 de pastile de diazepam, găsite la un bărbat din Arad. O cantitate impresionantă de droguri de mare risc sub formă de medicamente a fost descoperită de polițiști în locuința acestuia, în cadrul unei acțiuni desfășurate sâmbătă, 10 februarie.

SHARE

200.000 de pastile de diazepam, găsite la un bărbat din Arad. O cantitate uriașă de droguri de risc, sub formă de medicamente a fost descoperită de polițiști în locuința unui bărbat din municipiul Arad, în cadrul unei acțiuni dintr-un dosar penal legat de droguri de risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

200.000 de pastile de diazepam, găsite la un bărbat din Arad. Ce mai conține captura polițiștilor?

Polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Arad, au făcut o captură de senzație, în cadrul unei acțiuni antidrog desfășurată sâmbătă, 10 februarie, în municipiul Arad.

Aceasta a fost întreprinsă într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește și: 1,2 tone de droguri, confiscate de Poliția Română în 2023. Au distrus substanțele

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un bărbat ar fi procurat și deținut, în vederea comercializării, cantități mari de droguri de risc, sub formă de comprimate (medicamente), conform specialarad.

Astfel, au fost descoperite în locuința unui bărbat nu mai puțin de 200.000 pastile de diazepam, 180.000 de comprimate de alprazolam și 61.000 de clonazepam.

Captură uriașă de droguri de mare risc sub formă de medicamente, făcută de polițiști - Foto: specialarad.ro

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că inculpatul, a procurat şi deţinut în vederea comercializării, cantităţi mari de droguri de risc, sub formă de comprimate (medicamente).

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la aceeaşi dată, în locuinţa acestuia, din municipiul Arad, au fost găsite şi ridicate peste 200.000 comprimate conţinând diazepam, aproximativ 180.000 comprimate conţinând alprazolam şi 61.000 comprimate cu substanţă activă clonazepam”, a transmis, duminică, DIICOT, citat de news.ro.

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 25 de cartușe de vânătoare, deținute ilegal.

Citește și: Ce se întâmplă cu șoferii care consumă droguri sau alcool după ce au produs un accident

La aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și a  poliţiştilor din cadrul I.P.J. Arad.

Citește și: Predoiu le-a pus „gând rău” dealerilor de droguri: „Vom acţiona cu toată forţa”. Orașul vizat

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te