VIDEO Momentul când Culiță Sterp trece pe roșu și izbește un Logan. Cine era femeia din mașina lui

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.11.2022 - 11:02
Culiță Sterp - FOTO: cancan.ro

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca. În accident au fost implicați artistul și proprietarul unui autoturism Logan. Sterp era băut și a fugit de la locul accidentului.

SHARE

Conform primelor informații, Culiță Sterp se afla la volanul mașinii personale, un SUV Mercede. ISU Cluj a fost alertat la ora 2:08 cu privire la accidentul rutier între cele două autoturisme, fiind necesară prezența pompierilor, a unei autospeciale de stingere și descarcerare, dar și ambulanței SMURD. Una dintre cele două persoane implicate în accident, un bărbat în vârstă de 32 de ani, șoferul autoturismului marca Logan, a ajuns la spital în stare conștientă, pentru îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO Mercedes de 150.000 €, bătut cu ciocanul într-o reprezentanță: „Așa se schimbă anvelopele”

Sterp a fost reținut 24 de ore, după ce a condus băut. Cântărețul s-a ales cu dosar penal după ce a fugit de la fața locului.

Ce a făcut în ziua accidentului

A filmat cel mai nou videoclip al său într-un complex la Tarnița, alături de mai mulți artișta. S-a întors de la filmări la volanul SUV-ului său, când a lovit un autoturism Dacia Logan trecând pe roșu în intesecție. Artistul nu era singur în mașină, ci împreună cu o femeie, respectiv dansatoarea care a participat la videoclipul său. Dansatoarea ar fi fost aleasă după un casting online.

Citește și: Papadopol a divorțat după 12 ani pentru o colegă: „Nu sunt fericit”. De ce l-a iertat fosta soție

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj. El intră tare în intersecție și spulberă Loganul.

Potrivit poliţiştilor, Culiţă Sterp nu ar fi rămas în zonă după ce a provocat accidentul rutier, fiind ulterior identificat de oamenii legii. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală din apropiere, arată impact.

Fusese cu Luci Diamant

„In 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta.”

Înainte de accident, se filmase  alături de un prieten, Luci Diamant la o petrecere. Artistul dansa, cânta și se distra alături de prietenul său, fără să aibă idee că ceva rău va avea să i se întâmple.

 
 

Înm 2020, Culiță îndoise un SUV cu care a intrat într-un copac.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te