VIDEO Fiul interlopului Bogdan Crocodilu i-a întins o cursă unui cunoscut manelist. A venit poliția

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 26.02.2023 - 13:02
Conflict între Jador și Philip Albu, la Gala RXF: „Mâncați-aș, omul face parte din clanuri”. - Foto: Facebook/Bogdan Florinel

Manelistul Jador a fost implicat într-un conflict la Gala RXF, unde a mers să-l vadă cum luptă pe prietenul său Bogdan Mocanu, cu Philip Albu. Deși artistul spune că nu îi e frică de clanuri și că putea rezolva problema altfel, acesta a sunat la 112 și a chemat poliția.

SHARE

Jador a fost implicat într-un scandal la Gala RXF, pe 21 februarie, cu un bărbat. Manelistul a vrut să evite violența și a sunat la poliție pentru a cere ajutorul autorităților și a rezolva problema pe cale legală, fără eventuale repercusiuni asupra carierei sale. El l-a denunțat pe Albu Philip, relatează spynews.ro.

Citește și: FOTO Faleza Tulcea, reabilitată cu 40 mil. €. Proiectul spectaculos nu are legătură cu realitatea

Manelistul a postat pe rețelele de socializare un videoclip prin intermediul căruia a vorbit despre altercație, care s-a viralizat. 

„Dacă ești bărbat, stai în față, că mie nu mi-e frică de nimeni decât de Dumnezeu. Eu sunt de la țară și toată lumea știe cum se crește la țară. (...) Bine că s-a întâmplat așa și nu mai mult de atât. (...) Nu am timp nici să îmi văd mama, îmi văd mama o dată la 6 luni, zici că sunt plecat în străinătate.

Citește și: VIDEO Primul tren ucrainean intrat după 16 ani în România spre Sighet, manevrat cu prăjina

Sunt singurul venit real din familia mea, nu am timp de găinării, astea sunt găinării pentru mine. Nu aș vrea să jignesc niciun băiat. Eu respect toți sportivii care fac treaba asta”, a mărturisit Jador în filmuleț.

Citește și: VIDEO Florin Salam a cântat la Milano la concertul organizat de Mircea Nebunu, dat în urmărire

„Am venit să mă uit la gala asta și băiatului ăla îi place publicitatea și vrea și el atenție. O astfel de chestie…Totul s-a filmat. Păi tu mi-ai dat invitație să mă chemi la gală să ne batem pe aici? Ce fel de gală e asta? Păi nu spun eu pe internet?

Mâncați-aș…Despre Albu Philip este vorba. E vorba că omul face parte din clanuri, din chestii dinastea.

De asta vă zic, eu sunt un om normal și vreau să fiu protejat, de asta am sunat la dumneavoastră, că dacă eram vreun șmecher sunam vreo 2-3 prieteni și îl omoram cu bătaia.

Sau mai bine, plăteam 10-15 oameni, că pot. De aceea am sunat eu la Poliție”, mai spune Jador pe rețelele de socializare.

Philip Albu este băiatul cunoscutului interlop Bogdan Crocodilu care a decis să părăsească România pentru Costa Rica. Nu își începe viața de la zero acolo, ci are multiple afaceri. O companie de securitate cu peste 250 de angajați, i-ar aduce profit cât să trăiască o viață lipsită de griji. La fel cum a avut grijă și de fiul său, scrie cancan.ro

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te