Vacanță de coșmar pentru un turist care a vrut să se cazeze la Londra. Cum a luat țeapă 4.000 €?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 23.05.2024 - 18:11
Un turist care a vrut să meargă în vacanță la Londra s-a ales cu o experiență rea - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)

Un turist a fost păcălit cu peste 4.000 de euro după ce a rezervat un apartament în Londra. El a plătit suma cerută, însă i s-au mai cerut bani pentru a i se trimite și adresa. Într-un final a rămas fără cazare.

SHARE

Oamenii sunt foarte fericiți atunci când găsesc ”chilipiruri”, mai ales dacă este vorba despre cazare într-un oraș mare sau turistic. Un turist a rămas fără câteva mii de euro crezând că a făcut o afacere bună. 

A constata cu stupoare că imaginile apartamentului pentru care plătise o sumă considerabilă erau din nou postate pe internet însă pentru un alt imobiul și o locație diferită. 

Din fericire a reușit să-și recupereze banii însă a rămas pe drumuri. 

Experiență de coșmar pentru un turist care a vrut să se cazeze la Londra. Cum a luat țeapă 4.000 €?

Un turist a povestit pe o rețea de socializare aă a avut o experiență foarte urâtă încercând să închirieze un apartament în Londra pentru câteva zile.

”Am rezervat un cuvânt de spus într-un apartament prin booking.com, a fost nerambursabil, dar a fost un preț decent pentru Mayfair, Londra (2000 £ pentru 4 nopți - aproximativ 2.300 €) și arăta foarte frumos. Am făcut rezervarea în ultimul moment, așa că am rezervat fără să mă gândesc prea mult, deoarece am avut doar experiențe pozitive cu rezervarea de apartamente.

Citește și: Priveliștea cu care s-a trezit o turistă la un hotel din Italia. A plătit o avere pentru vacanță

Cu o zi înainte de check-in, am primit un mesaj că trebuie să plătesc PayPal gazda 1500 £ (1760 €)ca garanție pentru a primi adresa - asta mi s-a părut foarte incomplet. Apoi am găsit fotografiile listate din nou, dar de data aceasta ca un apartament diferit și o locație diferită - știam că sunt înșelat!”, a povestit turistul. 

Din acel moment a început o luptă pentru a-și recupera banii însă a fost la un pas să piardă și mai mult.

”Am sunat la serviciul de asistență pentru clienți și aceasta a fost cea mai proastă experiență vreodată, deoarece după ce am vorbit cu 3 persoane diferite și un manager, mi s-a spus să plătesc taxa PayPal în afara rezervării, deoarece ei cred că este reală și deoarece am fost de acord cu politica proprietății prin rezervare. cu gazda asta!

I-am informat despre listările duplicate și dacă pot garanta banii paypal dacă nu primesc adresa, au spus că nu pot garanta asta! Booking mi-a spus că, dacă nu dau banii prin PayPal gazdei, nici măcar nu voi primi un formular de rezervare de rambursare.

Așa că am plătit taxa și am sperat să primesc adresa, ghici ce, nu am primit nimic în ciuda faptului că am contactat în mod repetat gazda.

Am sunat la asistența mea locală pentru rezervări, nu la cea internațională (nu sunați niciodată la asistența internațională că sunt incompetenți), asistența mea locală a spus că aceste escrocherii se întâmplă în fiecare zi și au sunat gazda.

Citește și: Cine mai primește vouchere de vacanță în 2024. Valoarea acestora a crescut la 1.600 de lei

Tipul de asistență pentru clienți a spus că escrocul țipa la ei și a fost isteric și nepoliticos pentru că a fost expus. Mi-am primit PayPal și banii pentru rezervare, dar am rămas în centrul Londrei fără un loc unde să stau”, a spus acesta.

Turistul a precizat că îi place să stea la apartamente însă având în vedere că sunt multe înșelătorii recomandă tuturor să stea la hoteluri cel puțin până când site-urile de rezervări reușesc să pună în aplicare politici mai bune anti-escrocherie.” Am avut noroc că sprijinul meu local m-a ajutat, sprijinul internațional, practic, a continuat să se repete - „nu vă faceți griji, credem că lista este reală, nu vă putem ajuta”

O alta escrocherie pe care am gasit-o este o vila in st tropez, care dupa cautarea inversa a imaginilor pe google este o vila renumita in Corsica! Acesta a fost 2000 EUR pe noapte și, după completarea mai multor rapoarte, este încă online”, a mai spus turistul pe platforma Reedit.

Utilizatorii i-au spus că mai bine rezerva o cameră la un hotel de lux, de banii aceștia și mulți nu își explică de ce nu a citit recenziile înainte. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te