Una din cele mai frumoase vedete, dispărută din PRO TV acum 10 ani, e milionară. Mama a murit tristă

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.03.2023 - 18:23
Una din cele frumoase vedete ProTV, „dispărută” acum 10 ani - Foto: Andreea Liptak / Facebook

Una din cele mai frumoase vedete ProTV a fost Andreea Liptak cea care a părăsit postul TV în urmă cu un deceniu după o situație controversată. Andreei îi merge foarte bine în afacerea deschisă cu soțul ei.

SHARE

Andreea Liptak a fost înlocuită la Știrile PRO TV, cu Lavinia Petrea și cu Andreea Marinescu în 2012. 

S-a spus că a fost concediată, tocmai din cauza afacerii în care intrase alături de Răzvan Spiridon, și el fost prezentator de știri sportive, la același post tv. PRO TV a negat însă concedierea, dar Andreea nu a mai apărut niciodată pe micul ecran. După ce au părăsit televiziunea, prezentatoarea de la PRO TV și soțul ei au început o afacere cu cosmetice, de tip piramidal. În prezent, cei doi sunt milionari în euro. Sursa AICI

Una dintre cele mai frumoase vedete ProTV a dispărut acum 10 ani

Afacerea Andreei și a soțul ei, Răzvan Spiridon, specializată pe vânzarea de produse cosmetice și suplimente nutritive și face parte dintr-un sistem piramidal multinațional. 

Citește și: Geta din „Liceenii” renunță la facultate pentru film. Cunoaște cea mai mare durere a unei mame

Răzvan Spiridon și Andreea Liptak sunt împreună din 2003, iar în anul 2007 s-au căsătorit. Au împreună două fete.

„Astăzi i-am spus La Mulți Ani, iar el mi-a spus că-mi mulțumește pentru «lumina pe care o simte de fiecare dată în el, atunci când mă vede». Și «pentru fetele noastre perfecte» Așa este el… perfect, ca ele! Și cine-l cunoaște cu adevărat, poate confirma!

Citește și: Soția nu a „supraviețuit” morții lui Toma Caragiu. Fuge la Paris. Își schimbă de două ori numele

Ești cel mai important, cel mai influent și cel mai protector bărbat din viața noastră! Sigur mă vei întreba de ce a fost nevoie să scriu asta pe social media? Păi, n-a fost nevoie! Pur și simplu am profitat de faptul că nu ești acasă fix acum!

De 20 de ani îmi luminezi și tu mie zilele! Restul ți le-am spus și ți le voi repeta atât timp cât vom trăi! Love you to the moon and back, indiferent de planetă și de galaxie! So, live long enough, to live forever, my perfect match!”, a scris Andreea pe FB.

Care e cel mai provocator lucru

„Cel mai provocator lucru este evident să devii omul potrivit, indiferent unde te afli. Omul potrivit îşi va crea întotdeauna contextul potrivit. Nu se va plânge, nu va căuta scuze şi motive, nu va da înapoi.

Omul potrivit este un om “vertical” care ştie foarte clar care este drumul său. Şi nu doar pe o hartă geografică.

Atunci când ne croim un drum, e important să scoatem din ecuaţie toate orgoliile care ne ispitesc să vrem să demonstrăm ceva, cuiva, cu orice preţ. Până în urmă cu câţiva ani, nu am reuşit întotdeauna să fac acest lucru. Dar am înţeles între timp, că toate căile ni se deschid atunci când drumul ales de noi este cu adevărat al nostru”, a spus Andreea. Sursa AICI

Mama avea 750 de lei pe lună

„Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad... Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. 

Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la PRO TV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în PRO TV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă.

Am fost chemată în București după 3 ani de muncă în redacția din Arad și am plecat, sperând la un salariu mai bun și la o viață decentă. Am muncit 12 ore pe zi toată viața, mi-am cumpărat împreună cu Răzvan o mașină și un apartament cu 3 camere, cu credite în franci elvețieni.

Știți povestea, cred! Banca ne-a acordat un credit cu o rată de 65% din salariul nostru pe 30 de ani și apoi s-a scumpit francul de 3 ori și jumătate. Faceți calculul! A fost banca de vina? Dați-mi voie să vă spun că nu m-a obligat să îmi fac credit. Cu atâtea griji în jurul nostru, mama mea a intrat într-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodată. Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună.

 Toată viața ei ne-a spijinit, nu a conceput niciodată să primească ajutor de la noi. Vreți să vă spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat? De câte ori am plătit dobânzi și penalități la stat pentru că nu am plătit impozitele la timp, pentru că nu știam cum să mai împărțim banii?”, a continuat Andreea.

M-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara

 Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație”, a scris Andreea Liptak, pe Facebook, având toată admirația prietenilor.

Ea s-a descris astfel în 5 cuvinte: Atrasă de științe și spiritualitate.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te