Tupeu de „vedetă” ce și-a luat mașină de 300 mii €. Munciți și voi ca să aveți, nu stați la grătare

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.09.2022 - 12:57
Dorina Pop - FOTO: RTV

Dorian Popa a anunțat, acum câteva săptămâni, că a plătit un avans pentru o mașină Lamborghini de 300.000 de euro. Când lumea i-a spus că „mașina nu face omul”, Popa a avut o reacție furibundă.

SHARE

„Am postat vlogul cu Maybach-ul GL 600 sau GLS 600 și iată o tonă de comentarii că țara arde și baba se piaptănă. Țara e România și, implicit reprezentată de cei care au dat cu hate la acel vlog, și baba e subsemnatul.

Înțeleg că i-am deranjat pe unii că îmi iau o mașină de 300.000 de euro în vremuri în care într-adevăr lucrurile sunt atipice, iar economia se mișcă mai greu... 

Fratele vostru a muncit draconic și îi mulțumesc din sufletul lui Dumnezeu că a ales acest drum pentru mine și nu regret o secundă. Mulți dintre noi am fost sau suntem săraci, asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în situația asta. Nu am primit mașina de la mama, de la tata, nu am cerșit, nu am furat, nu am făcut lucruri ilegale, ci am muncit de luni până duminică non-stop”.

Acesta a mai susținut că probabil mulți din cei care-l critică au fost la mare vara asta ori s-au distrat prin cluburi și la grătare, în vreme ce el muncea.

„Eu nu am am fost în concediu de circa cinci – șase ani. Ultima mea vacanță a fost una contractată cu Ministerul Turismului din Dubai unde m-am simțit bine, am avut un job unde m-am simțit ca în concediu. Să nu credeți că e ușor! Dacă vrei rezultate, trebuie să faci sacrificii!”, a mai spus Dorian Popa.

Dorin Popa se prezintă ca blogger și influencer. El are un milion de urmăritori. Dacă îi urmărești postările pe youtube ai spuen că este „un vlog despre nimic”. „Artistul” complet lipsit de voce și are o obsesie în folosirea cuvântului „hâț” pe care și l-a trecut și în buletin la nume.

NU e la prima „aroganță”

Deși pretinde că „face” zeci de milioane de euro pe lună, nu a plătit noat la un restaurant din Paris.

„Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața mea. Eram într-un restaurant și când să primesc comanda am văzut că nu aveam bani la mine. Mi-a căzut fața când am văzut că nu merge, pentru că eu nu am portofel la mine, am apple pay pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța. Nu știam cum să fac pentru că dacă luam Uber făceam 40 de minute până la hotel ca să mă duc să-mi iau cardul ca să mă întorc să plătesc”, a declarat „artistul”.

Citește și: VIDEO Dorian Popa, cu venituri de 30.000 €/lună, nu a avut 300 lei să plătească o masă la un pub

A salvat un câine care i-a adus bani

Artistul l-a salvat pe Cheluțu dintr-un adăpost, l-a dus lunar la tratamente, iar acum are propria dietă, un regim alimentar strict. Dorian Popa spune că are o conexiune aparte cu câinele lui, îl răsfață, chiar i-a cumpărat și un halat Versace, mai ales după succesul pe care l-au avut cu melodia „Înoată Cheluțu”, care a strâns peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și: Dorian Popa, vloggerul cu un milion urmăritori: câinele îi aduce 15.000 € /lună, garsoniera, 2.500 €

Vedete cu capul pe umeri

Newsweek a scris că Șerban Copoț, unul dintre cei trei membri ai popularei trupe de băieți, Animal X a avut o reacție de mult bun simț după ce a fost șicanat în trafic de cineva cu o mașină mai tare ca a lui.

Citește și: VIDEO Adulat, premiat de MTV, dar jignit că umblă cu o mașină de 1.000€. „Voi sunteți săraci”

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te