TOP 50 cei mai de succes bărbați din România: Dines, Hagi și Țiriac, pe podium. Un politician, pe 23

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 16.11.2021 - 13:12
TOP 50 cei mai de succes bărbați din România: Dines, Hagi și Țiriac, pe podium. Un politician, pe 23. / Foto: fearlessmotivation.com

Cum pe 19 noiembrie este Ziua Internațională a Bărbatului, barbatidesucces.ro, o platfomă susținută de Zile şi Nopţi și Rock FM, i-a invitat pe internauți să voteze cei mai de succes 50 de bărbați din România.

SHARE

Daniel Dines (49 de ani), poreclit „Șeful Boților”, după ce a fondat „unicornul românesc” UiPath, care se ocupă cu dezvoltarea de roboți software și este liderul mondial în tehnologie RPA – robotic process automation, și considerat cel mai bogat român, cu o avere estimată la 8,3 miliarde de dolari, a obținut 36.870 de voturi și conduce detașat „TOP 50 cei mai de succes bărbați din România”.

Citește și: O escortă transexuală susține că a fost amanta fotbalistului Mauro Icardi de la PSG

Pe locul doi, cu 24.569 de voturi, se află „Regele fotbalului”, Gheorghe Hagi (56 de ani). Hagi a jucat pentru naționala României la trei campionate mondiale în 1990, 1994 (unde a fost numit în World Cup All-Star Team) și 1998, cât și în trei campionate europene în 1984, 1996 și 2000.

Iar cea de-a treia treaptă a podiumului este ocupată de Ion Țiriac, cu 19.777 de puncte. La cei 82 de ani ai săi, Ion Țiriac este cunoscut de cei mai mulți din noua generație drept unul dintre cei mai de succes afaceriști din România, cu o avere imensă și o influență pe măsură. Însă, Ion Țiriac a cucerit inimile românilor pe terenul de tenis, cu mult înainte să facă miliarde de dolari.

Citește și: „Faraonul de la Madrid”, acuzat de furt de identitate de „Bodyguardul lui Dumnezeu”

„TOP 5 cei mai de succes bărbați din România” este completat de „frații Dedeman”, Adrian și Dragoș Pavăl (17.202 puncte), și Zoltan Teszari, patronul Digi (14.456 puncte).

Apoi, în „TOP 10 cei mai de succes bărbați din România” intră Smiley (13.491 puncte), Tudor Chirilă (11.750 puncte), Andi Moisescu (9.053 puncte), Ştefan Bănică Jr (8.678 puncte) şi Sebastian Stan (7.645 puncte).

TOP 50 cei mai de succes bărbați din România

Creatorul de modă Cătălin Botezatu (locul 12) îi devansează, de exemplu, pe tenismenul Ilie Năstase (locul 13) și pe actorul Marcel Iureș (locul 14).

Citește și: Omul care construiește un partid pentru Dragnea s-a iubit cu Anamaria Prodan: Nu ne-am mai suportat

Mircea Lucescu, primul nume din lumea fotbalului care apare în „TOP 50 cei mai de succes bărbați din România” realizat de barbatidesucces.ro, se află pe locul 17.

Iar Dacian Cioloș (locul 23) este singurul politician care apare în clasament.

TOP 50 cei mai de succes bărbați din România îl puteți vedea AICI.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te