Top 5 cele mai apreciate jocuri Call of Duty din toate timpurile

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 02.02.2022 - 15:41

Call of Duty a avut una dintre cele mai de succes evoluții din toate timpurile, iar poveștile emoționante și pline de provocări pe care le-au spus jocurile i-au cucerit pe pasionați.

SHARE

Când ne gândim la unele dintre cele mai competitive jocuri, ne vine imediat în minte lumea conturată de Call of Duty, însă care sunt cele mai apreciate versiuni? Tu ce spui, le-ai juca?

Call of Duty: Warzone

Acest joc a devenit un adevărat fenomen, reușind să schimbe seria pentru totdeauna și să rescrie complet regulile. Warzone a devenit nucleul seriei, astfel că permite dezvoltatorilor precum Infinity Ward, Treyarch și Sledgehammer să fie creativi. Fanii trăiesc o perioadă interesantă, dar și incertă, astfel că primesc exact doza de adrenalină de care au nevoie. Jocul aduce concepte unice, astfel că foarte mulți pasionați s-au îndrăgostit de el din prima clipă. În plus, există câte un cont Call of Duty potrivit pentru fiecare. Opțiunile disponibile pe piață sunt nelimitate, astfel că nu trebuie să mai aștepți nici măcar o secundă!

Call of Duty: Vanguard

Fanii Call of Duty s-au bucurat de Vanguard, ajutând la schimbarea istoriei din joc în timp ce au la dispoziție 20 de hărți și o nouă experiență. Mai exact, pasionații se bucură de 16 moduri de joc principale, în timp ce restul de 4 sunt destinate unui nou mod de joc intitulat „Champion Hill”. În conceptul respectiv scopul este de a supraviețui cât mai mult și de a combina strategia într-un joc cu arme, ritmul fiind unul rapid. Ca și în cazul Cold War, Vanguard a fost intergrat și în Warzone, însă surprizele nu se opresc aici. Modul Zombies, considerat o continuare a poveștii Dark Aether, le oferă pasionaților diversitate pentru a nu se plictisi în nicio clipă. În plus, dacă ești interesat de acest joc, află că poți obtine cheie de activare Call of Duty: Vanguard la un preț extrem de avantajos, astfel că nu ai nimic de pierdut!

Call of Duty: Modern Warfare

Din acest top nu putea să lipsească Modern Warfare, ținând cont că, deși formula a fost îmbunătățită de-a lungul timpului și jucătorii au experimentat concepte mult mai rafinate, acest joc a schimbat totul în industrie. Obsesia tuturor pentru produsele Call of Duty a început cu Modern Warfare, lansarea jocului reprezentând un punct important din istoria francizei. Jocurile au venit cu multe povești inedite și provocări care i-au făcut pe toți să joace cu sufletul la gură, însă Modern Warfare are o importanță fantastică pe piață. Mulți au început să se îndrăgostească de tot ce are franciza de oferit în timp ce s-au bucurat de frumusețea brută pe care a pus-o în scenă acest joc.

Call of Duty: World at War

Acțiunea World at War s-a desfășurat în timpul celui de-al Doilea Război Mondinal, explorând aspecte ale conflictului care nu au fost puse în valoare în jocurile interioare. Pasionații nu au cum să uite de ceea ce s-a întâmplat în Pacificul de Sud sau de invazia rusă asupra Berlinului. Cu toate acestea, parcă cea mai interesantă caracteristică a jocului a fost aceea care a avut legătură cu Zombie, devenind unul dintre cele mai interesante și celebre concepte pe care le-a adus Call of Duty. Este greu de imaginat că franciza ar putea să vină fără Zombie în zilele noastre.

Call of Duty: Black Ops

Nu mulți pot uita momentul în care atenția le-a fost atrasă de un nou concept Call of Duty. Franciza se bucură de un succes enorm în această industrie destinată jocurile, mai ales pentru că le oferă pasionaților tot ce au nevoie! Black Ops a adus un teritoriu plin de noi provocări, acțiunea fiind condimentată de spionaj și petrecându-se în Vietnam și în timpul Războiului Rece. De asemenea, jocul a introdus harta Nuketown și o mulțime de caracteristici care s-au transformat în elemente de bază în zilele noastre.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te