Țară mică pentru regii manelelor. De ce nu mai cântă Salam și Guță împreună. Mircea Nebunu a zis tot

DE Alex Darvari | Actualizat: 26.02.2021 - 15:37
O țară pre mică pentru doi regi ai manelelor.: Guța și Salam / wowbiz.ro

O țară prea mică pentru doi regi ai manelelor se dovedește a fi chiar România. Nicolae Guță nu mai calcă prin București, pentru a concerta la diferitele evenimente la care era cap de afiș.

SHARE

Se întâmplă de câțiva ani, de când l-a înjurat pe Florin Salam la o nuntă, iar atunci a intervenit Mircea Nebunu.

Complimente de la unul pentru celălalt au curs între Nicolae Guță și Florin Salam, doar că la un moment dat totul s-a oprit! De când cu incidentul de a o nuntă, când între cei doi a fost un schimb de replici mai acid. La o nuntă care avea loc la Craiova, Guță ar fi băut ceva mai mult și l-ar fi jignit, la microfon, pe Salam. Totul a ieșit acum la iveală, după un live făcut de Mircea Nebunu, lider al clanului Sportivilor. Interlopul îi transmite manelistului că e ”bolnăvior” și ”terminat” și lasă de înțeles că se vor mai întâlni prin București și-l va ”înjura la fel”.

Citește și: Mircea Nebunu, șeful clanului Sportivilor, mesaj către bătăușul de copii din Hunedoara

Motivul pentru care Nicolae Guță nu mai cântă în București! S-a întâmplat după ce l-a înjurat pe Salam la o nuntă
Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce Salam i-a oferit lui Guță bani în timp ce cânta, gest considerat ofensator. ”Băi Guță, termină-te mă… lasă-l în pace pe Florin Salam. Chiar dacă nu vorbim noi cu el, e familia noastră. Tu ești nebun, mai ești și bolnăvior. Ești bătrân terminat, ai toate bolile în tine. Guță, tu ești obraznic? Ce faci, te duci la o petrecere pe la Craiova și-l jignești pe Salam? Păi tu n-ai nivelul lui Salam niciodată! Guță, e urât din partea ta! Nu mă așteptam la tine, Nicolae Guță! Dați distribuire să audă și Nicolae Guță. Normal că sunt supărat. Nu trebuie să vorbească urât un lăutar de altul. E păcat, Nicolae Guță, după aia ne întâlnim și noi pe undeva, te înjur și eu, îți vobesc și eu urât pe urmă! Ne mai întâlnim și pe la București, și pe colo!…”, spune Mircea Nebunu. 

Citește și: Interlopul Romi Neguș a făcut o brigadă de 120 de inși ca să-i bată pe „sportivii" lui Mircea Nebunu

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.