Soțul Corneliei Catanga, decedată de COVID: Nu există pandemie. Lazarus: Testele au fost negative

DE Alex Darvari | Actualizat: 30.03.2021 - 11:31
Soțul Corneliei Catangă, decedată de COVID: Nu există pandemie / impact.ro

Deși medicii au declarat că decesul Corneliei Catanga a survenit în urma infecției de COVID, familia și Luis Lazarus, luptător anti-masă și anti-vaccin, cred că medicii au greșit. Desigur, fără să aducă vreo probă.

SHARE

Cornelia Catanga, artistă de muzică lăutărească, a decedat la final desăptămână. Familia ei chemase de urgenţă ambulanța acasă, însă cântăreaţa nu a mai putut fi salvată. Avea probleme cu inima, o boală gravă de vedere, dar şi Covid 19.

Citește și: Interlopul Vali Nebunu promovează un canal video pentru copii cu Daiana Marcu, Florin Salam și Biju

Cornelia Catanga a prezentat probleme respitatorii grave vineri dimineață. Odată ajunsă la spital i s-a făcut un test rapid Covid, care a ieșit pozitiv. În urma unei ecografii plămânii artistei erau afectați în proporție de 90%.

A ieșit scandal la înmormântarea artistei

„Eu nu cred că treaba asta este pandemie. Mă simt extraordinar de bine, doar că mi-am dus la groapa omul de lângă mine. Nu am nimic altceva. Nu am avut nevoie de niciun sprijin financiar. Acasă, la ora 2 jumătate i-au făcut testul covid şi i-au zis că nu are. După o oră şi jumătate a intrat în stop cardio-respirator, la spital. Şi după două ore mi s-a spus că a murit de covid”, a spuis soțul Aurel Pădureanu potrivit impact.ro.

Lazarus îl investighează pe COVID

La puțin timp, fostul OTV-ist Luis Lazarus, care nu crede în COVID și este în prima linie a protestelor anti-mască, a declarat suspectă moartea artistei.

„La înmormântarea Corneliei Catanga! Întrebări fără răspuns, contradicții și manipulări! Ei zic ca ar fi murit de Covid, dar primul test, făcut acasa, de cei de la Ambulantă, a arătat ca era NEGATIVA! Cel puțin așa i-au spus, lui Aurel Pădureanu și fiului lor Alexandru, cei care au făcut testul rapid !!! Apoi, in doua ore, au dus-o la spital, au “tratat-o “ , au retestat-o, a murit și au ajuns la concluzia ca era pozitivă și ca a murit de Covid! Mai nou și primul test era tot “pozitiv” !!! Offf!!! Parca era negativ! Eeeee, hai ca nu suntem chiar tampiti cu totii!!! Aici chiar e ceva de investigat!!”, a scris Lazarus pe FB.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.