Soția unui îndrăgit actor s-a retras în India de nouă luni. „Am fost la întâniri ca să trec peste”

DE Alex Darvari | Actualizat: 15.03.2023 - 17:15
Soția unui îndrăgit actor s-a retras în India de nouă luni - Foto: ProTv

Unul dintre cei mai iubiți actori de după Revoluție este în plin proces de divorț. Soția sa a plecat în India unde aprofundează cursurile de yoga, astfel încât Andrei Aradits își crește, azi, singur copilul.

SHARE

Andrei Aradits este un actor cunoscut din teatru dar și din serialele românești nu puține în care a jucat. De asemenea, a apărut în numeroase emisiuni de televiziune.

De 17 ani este căsătorit cu Andreea Aradits, alături de care are un copil. Andreea este extrem de activă pe Facebook unde postează, în principal, lucruri despre yoga, marea sa pasiune. 

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.red. Eric) suntem. 

Citește și: Soția nu a „supraviețuit” morții lui Toma Caragiu. Fuge la Paris. Își schimbă de două ori numele

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.  

Soția unui îndrăgit actor s-a retras în India de nouă luni

(…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum”, a spus actorul în cadrul unui podcast.

Citește și: Toma Caragiu, identificat după „claia de păr”, alături de cel mai bun prieten. Îmbrățișați de groază

Postările de pe Fb confirmă divorțul 

Potrivit postărilor de pe pagina sa de FB, ultima oară a fost în București în luna august. 

Toate postările sunt, după această dată, din diverse locuri ale Indiei și toate au legătură cu yoga. 

Pe 10 august, Andreea este în Mysore, India unde predă Yoga. "Noi alegem momentul pentru practica noastră și îl tratăm ca pe ceva sacru. În acel moment, viața are un sens profund. Și putem găsi acest sens puternic în doar două ore de practică.", scria în octombrie.

În aceeași lună se afla Goa și scria că:  „shtanga yoga necesită toate acestea, iar practica pe termen lung ne învață că în fiecare zi de luni, în fiecare zi de călătorie în care ne-am dori să fim pe covor, să ne regăsim pe noi înșine, să săpăm adânc și ușor, din ce în ce mai adânc, sub toate straturile noastre, pentru a afla cine suntem cu adevărat, pentru ce este cu adevărat sufletul nostru aici, în această perioadă de viață, pe această planetă, pe acest continent sau pe altul. 

Emoția de a ști că a doua zi te vei întoarce pe covorul tău este neprețuită, înțelegerea blândă a faptului că trupul nostru a avut o pauză și poate fi rigid sau greu este din nou o lecție de răbdare și iubire. 
Să ai un profesor care să te ghideze cu dragoste la fiecare pas și să te reflecte înapoi la tine este pur și simplu dincolo de cuvinte, mai bun decât orice altceva la care inima sau mintea ta ar putea tânji vreodată”.

În aprilie organizează un yoga retreat în India.

Actorul a apelat la câteva întâlniri în orb pentru a trece peste depsărțire, apoi a început sesiunile la psiholog.

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”,  mai spus acesta, în cadrul podcastului.”

Cine este Andrei Araditis

Andrei Aradits s-a născut pe 18 decembre 1973, la București. Este pe jumătate român și pe jumătate ungur, din partea tatălui său.

A copilărit în cartierul Colentina și a avut partea de o copilărie modestă, însă în care a trebuit să treacă prin divorțul părinților săi. Conform declarațiilor sale, mama și tatăl lui au divorțat când el avea doi ani, astfel că nu l-a afectat atât de tare. 

A urmat și absolvit studiile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În anul 1996 a devenit licențiat. 
Debutul său pe scenă ca și actor a avut loc în anul 2002, când a interpretat un rol pe scena Teatrului Evreiesc de Stat.

Andrei Aradits s-a născut la București, pe 18 ianuarie 1973. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1996, clasa prof. Florin Zamfirescu. De la debutul sau pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a jucat până în 2002, Andrei Aradits a jucat în destul de multe spectacole de teatru: rolul Mesia în "Golem", regia Catalina Buzoianu; Jack - "Cabaret", regia Andreea Vulpe; Fedka -"Scripcarul pe acoperiș", regia Harry Eliad.

La Teatrul Bulandra: Zefir - "Trandafirii roșii, de Zaharia Bârsan, regia Vlad Massaci, Toboșarul - "Regele Lear" de W. Shakespeare, regia Dragoș Galgoțiu, Regele Ludovic - "Thomas a Becket" de Jean Anouilh, regia Adrian Pintea, Pantalone - "Turandot", regia Cătălină Buzoian.

În stagiunea 2010-2011 joacă la Teatrul Național București în " Eduard al III-lea".

Îl întâlnim pe Andrei Aradits și în lungmetraje: "Tatăl fantomă" (2009), "Bunraku" (2009), "Cenușă și sânge" (2009)- film prezentat în afara competiției Festivalului Internațional de Film de la Cannes din 2009 , "Slaughter" (2009), "Contra timp"(2008), "Restul e Tăcere" (2008 ), "Greșeala din trecut" (2007).

A jucat și în seriale de televiziune precum "Mafalda di Savoia" (2006), "În familie" (2002)-rolul Florin Avram, "Efect 30" (2009), "Narcisa sălbatică", în rolul lui Cristian (2010).

A jucat și în scurtmetrajul "10", regia Dorian Boguta, selectat în 2010 la Festivalul de Film Cannes, în afara competiției și inclus în programul "Romanian Short Waves 2010".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te