HOROSCOP Septembrie, o lună specială pentru toate zodiile. Trei semne își vor găsi dragostea vieții

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 29.08.2023 - 19:50
Septembrie va fi o lună specială pentru toate zodiile. Trei semne își vor găsi dragostea vieții Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Septembrie acesta va fi deosebit de special, deoarece universul va fi inundat de tranzitul planetelor. Soarele se mută în Fecioară pământească la mijlocul lunii, iar Venus iese din ardere și merge direct, la începutul lunii septembrie.

SHARE

Septembrie acesta va fi deosebit de special, deoarece universul va fi inundat de tranzitul planetelor. 

Soarele se mută în Fecioară pământească la mijlocul lunii, iar Venus iese din ardere și merge direct, la începutul lunii septembrie.

Marte în Fecioară și Mercur devin direct în Leu la mijlocul lunii septembrie. Jupiter va retrograd pe 5 septembrie. Ar putea exista unele întârzieri și dificultăți pentru unele zodii. 

De asemenea, îi va face pe oameni să muncească mai mult pentru a-și atinge obiectivele și îi va învăța pe oameni câteva lecții spirituale.

Horoscop septembrie Berbec

Cariera si Finante

Nativii acestei zodii solare vor avea o lună bună. Vei fi în lumina reflectoarelor la locul tău de muncă și vei câștiga premii.

Vei fi în cărțile bune ale superiorilor tăi și vei fi plin de entuziasm pentru a-ți atinge obiectivele. 

Evitați orice extindere sau investiție majoră pentru o perioadă de timp. Sunt așteptate câștiguri financiare, dar încercați să nu exagerați.

Sănătate

Trebuie să fii precaut în ceea ce privește sănătatea ta. Urmați o dietă echilibrată și mențineți-vă bine hidratat.

Relații

Unele momente anxioase cu partenerul tău sunt indicate în a doua jumătate a lunii. 

Păstrează-ți comunicarea clară cu partenerul tău și nu lăsa ego-urile să strice lucrurile pentru tine.

Copiii sau tinerii din familie vor fi o sursă de bucurie. Celibatarii vor primi multa atentie de la sexul opus și le va placea.

Nativii îndrăgostiți se vor îndrăgosti mai profund, dar sfatul este să așteptați ceva timp înainte de a vă angaja.

Horoscop Septembrie Taur

Carieră și Finanțe

Nativii Taur vor avea un început lent în carieră, dar pe măsură ce luna avansează, lucrurile se vor însenina. 

Colegii tăi te vor admira și te vor susține Oamenii de afaceri își vor implementa ideile creative și vor avea succes mai târziu în cursul lunii.

Finanțele se vor îmbunătăți, dar cheltuielile sunt programate să crească.

Sănătate

Sănătatea va fi bine, dar trebuie să vă mențineți obiectivele de sănătate și regimul de exerciții fizice. Păstrează-te în formă bună.

Relații

Trebuie să adaugi condiment relației tale. Încearcă să te apropii de partenerul tău și să crești intimitatea. Familia va fi grijulie și te va susține.

Horoscop Septembrie Gemeni

Carieră și Finanțe

Nativii zodiei Gemeni vor avea un septembrie bun. Norocul te va favoriza în această lună, iar nativii se pot aștepta la o promovare. 

Probabilitatea de schimbare a locului de muncă este mare. Este posibil ca afacerile să crească și să obțină profituri.

Citește și: https://newsweek.ro/actualitate/care-sunt-cele-mai-bogate-semne-zodiacale

Sănătate

Câteva lovituri spre începutul lunii vă vor ține în alertă. Trebuie să fii atent cu sănătatea ta și eforturile tale vor da rezultate bune.

Relații

Te vei bucura de pace și armonie cu partenerii tăi în prima jumătate a lunii. Familia se va simți neglijată și este recomandat să petreceți timp de calitate cu cei apropiați și dragi. 

Este un moment bun pentru a începe să vă planificați familia. Este posibil ca cei singuri să-și găsească sufletele pereche, iar nativii îndrăgostiți vor fi gata să se căsătorească.

Horoscopul lunii septembrie Rac

Cariera si Finante

Unele obstacole ar putea să vă deranjeze planurile de creștere și este posibil să nu vă puteți atinge obiectivele. Superiorii tăi ar putea fi duri și intoleranți. 

Oamenii de afaceri ar putea pierde în fața concurenților, iar profiturile vor fi mai mici decât se aștepta.

Sănătate

Luna ar putea începe cu o problemă dentară pentru Rac. Pe măsură ce luna trece, te vei simți mai bine. 

Cu toate acestea, un vârstnic din familie s-ar putea confrunta cu unele probleme de sănătate, provocând astfel multă anxietate.

Relații

Nativii acestei zodii solare vor primi un sprijin amplu din partea partenerului lor și vor împărtăși totul. 

Sunt indicate unele neînțelegeri cu membrii familiei. Celibatarii vor fi fericiți de statutul lor de necăsătorit, iar nativii îndrăgostiți vor fi nesiguri și confuzi.

Horoscop Septembrie Leu

Cariera si Finante

Nativii acestei zodii solare vor avea un septembrie bun. S-ar putea să nu poți da tot ce ai mai bun inițial, dar pe măsură ce luna avansează, vei fi cel mai bun creativ și îți vei atinge obiectivele. 

Citește și: https://newsweek.ro/timp-liber/zodiile-care-adora-sa-fie-bunici-vezi-care-sunt-cele-mai-rabdatoare-si-blande-semne-din-zodiac

Afacerile vor fi bune și vor intra mulți bani. S-ar putea să primiți o moștenire sau bani luna aceasta.

Sănătate

Sănătatea va fi bine, dar trebuie să depuneți eforturi pentru a o menține. Unele probleme cu stomacul te pot deranja în ultima parte a lunii.

Relații

Este posibil să aveți o neînțelegere cu partenerul dvs., care se va rezolva pe măsură ce trece luna. Sfatul este să fii comunicativ. 

Încearcă să-ți împărtășești problemele cu partenerul tău, în loc să le periezi sub covor. Legăturile familiale vor fi bune. Celibatarii vor intalni pe cineva interesant in ultima parte a lunii si dragostea va inflori.

Horoscopul Fecioarei septembrie

Cariera si Finante

Septembrie va avea provocări pentru nativii zodiei Fecioarei. S-ar putea să întâmpinați unele probleme neprevăzute. Afacerile ar putea suferi un regres și ar putea exista o criză financiară spre sfârșitul lunii.

Sănătate

Nativii Fecioare trebuie să fie atenți cu sănătatea lor.

Relații

Relația ta cu partenerul tău va fi normală. Te vei bucura de stabilitate și securitate. Trebuie să fii atent când ai de-a face cu prietenii tăi și la ceea ce le spui prietenilor și familiei.

Horoscop Balanță Septembrie

Cariera si Finante

Pentru nativii zodiei Balanță, septembrie este o lună pentru recompense. Vei fi recompensat nu numai pentru munca ta, ci și creativitatea ta la locul de muncă. 

Superiorii tăi vor aprecia angajamentul și dăruirea ta și vei fi recompensat corespunzător.

Afacerile vor crește și se vor extinde după prima săptămână a lunii. Finanțele tale vor fi bune și trebuie să le planifici bine. Este un moment bun pentru a investi.

Sănătate

Vei fi energic și într-o stare de spirit fericită la începutul lunii.

Relații

Relația ta cu partenerul tău va fi bună. Trebuie să depuneți eforturi pentru creșterea libidoului și îmbunătățirea vieții sexuale. 

Este posibil să aveți unele divergențe cu membrii familiei. Celibatarii poate fi confuzi cu alegerea unui partener.

Horoscopul Septembrie Scorpion

Cariera si Finante

Nativii din zodia Scorpion vor avea o lună plictisitoare la serviciu. Unele erori legate de muncă vă pot supăra și vă pot face lipsiți de entuziasm față de muncă. 

Lucrurile se vor îmbunătăți și vor fi din nou pe bune până la jumătatea lunii. Parteneriatele vor prospera.

Sănătate

Primele două săptămâni ar putea fi stresante din punct de vedere al sănătății. 

S-ar putea să suferi de dureri de cap și articulații, dar pe măsură ce luna avansează, vei putea depăși toate durerile și durerile tale.

Pentru a vă îmbunătăți sănătatea se recomanda un regim regulat de sănătate și exerciții fizice.

Relații

Nativii Scorpion se vor bucura de pace și armonie pe plan personal. Relațiile tale sunt programate să se îmbunătățească, cu condiția să se facă efort pentru a nu săpa în trecut. 

Legăturile familiale vor fi relaxante și plăcute. Celibatarii vor cunoaște o mulțime de oameni noi, iar nativii îndrăgostiți se vor îndrepta către căsătorie.

Horoscop Septembrie Săgetător

Oamenii de afaceri își pot pune în practică planurile de expansiune și se pot aștepta la profituri bune. Elevii acestui semn solar vor obține rezultate excelente.

Sănătate

Luna aceasta ar putea apărea o boală ereditară. Anumite lucruri sunt întotdeauna în afara controlului tău, dar sănătatea ar trebui să fie prioritatea ta.

Relații

Nimic nu este mai bun decât sinceritatea și sinceritatea. Rezolvați problemele pe cale amiabilă. Veți avea o legătură bună cu familia și ei vă vor sprijini. 

Horoscopul Septembrie Capricorn

Cariera si Finante

O călătorie în străinătate va avea succes și îți va crește perspectivele la locul de muncă. Afacerile vor funcționa într-un ritm normal, iar ultima parte a lunii va avea o colaborare sau o legătură externă.

Sănătate

Luna va începe cu mici probleme de sănătate. Infecțiile oculare nu pot fi excluse, dar după a doua săptămână vă veți bucura de o sănătate puternică. Investiția în îngrijirea de sine este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Relații

Relația ta cu partenerul tău este programată să se îmbunătățească. Celibatarii vor trăi în trecut și vor încerca să păstreze o relație fără rezultat. 

Nativii îndrăgostiți se vor simți confortabil cu partenerii lor.

Horoscopul Septembrie Vărsător

Cariera si Finante

Luna aceasta va fi ca o plimbare cu rollercoaster pentru nativii acestui semn solar. Va trebui să muncești foarte mult pentru a-ți îndeplini ambițiile și progresul va fi lent. 

Luna va începe într-o notă pozitivă, dar nu va progresa fără probleme. Fii pregătit să înfrunți opoziția la locul de muncă.

Oamenii de afaceri trebuie să economisească până la începutul lunii, deoarece sunt de așteptat unele pierderi.

Sănătate

Durerile articulare te pot deranja și se pot agrava odată cu trecerea lunii. Trebuie să mănânci sănătos și să te concentrezi pe exerciții fizice.

Relații

Aceasta nu este cea mai bună lună pentru cupluri. Trebuie să fiți atenți la ceea ce vă spuneți unul altuia. 

Cel mai bine este să acordați spațiu și distanță pentru a reduce frecarea. Petreceți timp cu familia și comunicați bine pentru a elimina orice șansă de neînțelegere. Nativii singuri s-ar putea simți singuri și tulburați.

Trebuie să lucrați pentru a obține o mentalitate pozitivă. Nativii îndrăgostiți nu ar trebui să își stabilească așteptări foarte mari de la partenerii lor, să respecte opiniile și sugestiile acestuia.

Horoscop Septembrie Pești

Cariera si Finante

Nativii acestei zodii solare vor avea un început bun în carieră. Colegii tăi te vor admira. Călătoriile legate de muncă nu vor aduce niciun câștig.

Sănătate

Este posibil să suferiți de insomnie și dureri articulare în această lună. Trebuie să vă răsfățați cu îngrijirea de sine.

Relații

Peștii trebuie să lucreze la relațiile lor. Trebuie să fii mai răbdător cu partenerul tău și să ai grijă de familia și prieteni.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te