Zodiile care au mereu noroc la bani. Ce trebuie să faci ca să te îmbogățești în funcție de zodie

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 29.06.2023 - 20:35
Care sunt cele mai bogate semne zodiacale? - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

Pentru a identifica cele mai bogate zodii stelare, ne-am uitat la liderii financiari ai lumii și le-am folosit energiile ca măsură.

SHARE

Puteți vedea că anumite calități sunt esențiale pentru a obține succesul financiar și pentru a construi bogăție. Rămâneți pe fază – următoarea noastră postare va dezvălui secretele folosirii diagramei natale pentru a vă duce finanțele la un nivel cu totul nou!

1. Pești

Peștii se manifestă pe scară largă în diagramele natale ale multor miliardari. Peștii sunt buni psihologi, empatici și știu să se potrivească circumstanțelor. Intuiția lor le permite să prindă noi tendințe înaintea celorlalte, ceea ce îi ajută să reușească pe piață. Peștii sunt gata să câștige și să folosească fluxuri financiare mari, dar cel mai bine este ca ei să câștige cu un mentor cu experiență.

Cei mai bogați Pești sunt Bernard Arnault – președintele Louis Vuitton Moët Hennessy și Phil Knight, co-fondatorul Nike.

Citește și: Horoscop: Câteva zodii vor face investiții importante. Berbecii vor avea parte de noroc

2. Berbec

Berbecul este al doilea dintre cele mai bogate semne astrologice datorită energiei și ambiției lor imense. Sunt mari lideri cu o înclinație naturală către competiție și sunt întotdeauna proactivi și hotărâți atunci când vine vorba de acțiune. Îi ajută să evite să rămână blocați în dezbateri lungi sau teoretizări excesive.

Berbecii tind să câștige primii bani mari în tinerețe. Le place riscul și își măresc capitalul cu succes. De asemenea, Berbecul lasă adesea o moștenire bună copiilor și nepoților.

Cei mai bogați Berbec sunt Amancio Ortega (Inditex) și Larry Page (Google), a căror avere netă depășește miliarde de dolari.

3. Scorpion și Balanță

Locul al treilea este reprezentat de două zodii: Scorpion și Balanță.

Scorpionii sunt analiști grozavi cu voință titanică și energie incredibilă în crize. Foarte autocrați și duri, gestionează perfect echipe mari, știu să influențeze oamenii și, la fel ca Peștii, se bucură de puterea în spatele tronului. Charles Koch (Koch Industries) și Alice Walton (Walmart) sunt cei mai faimoși miliardari Scorpion.

Balanțe, pe de altă parte, sunt grozave în colaborare cu alți oameni. Sunt negociatori născuți care lucrează cu măiestrie informațiile, procesând-o cu înțelepciune și transformând-o în avantajul lor. Reprezentanții zodiei nu fac un cult al banilor, ci iubesc bunurile materiale.

Cei mai faimoși miliardari din Balanță sunt John Mars (Mars Corporation) și Stefan Persson (H&M).

4. Taur și Fecioară

Taurul și Fecioara au ocupat locul patru în rândul zodiilor printre cei mai bogați oameni din lume. Ambele zodii împărtășesc o afinitate pentru detalii și rezultate tangibile, datorită cântării lor aparținând elementului Pământ.

Fecioarele sunt cunoscute pentru natura lor analitică și abordarea cu picioarele pe pământ a vieții. Sunt minuțios orientați spre detalii și sunt mândri de munca lor grea. Dimpotrivă, Taurii se bucură de a fi pricepuți din punct de vedere financiar și în siguranță. Ei nu iubesc nimic mai mult decât să se răsfețe în plăceri luxoase și confortabile, în timp ce admiră frumusețea și estetica.

Cele mai bogate Fecioare sunt co-fondatorul Microsoft Bill Gates și investitorul Warren Buffett. Printre cei bogați tauri se numără fondatorul Facebook Mark Zuckerberg și cea mai bogată femeie din Germania Susanne Klatten.

Citește și: Cine a fost „Zodiac Killer”. Un mister rezolvat de o echipă de 40 de specialiști

5. Capricorn

Capricornul ocupă cu mândrie locul cinci. În ceea ce privește etica muncii, Capricornii iau tortul. Persistența și munca asiduă pentru a obține rezultate eficiente este ceva care le definește. În plus, capacitatea lor de a gestiona timpul confirmă cu siguranță că ei sunt „zeii managementului timpului”.

Persoanele născute sub semnul zodiacal Capricorn au de obicei un stil de viață fără probleme. Ei iau decizii practice și metodice atunci când vine vorba de a investi sau de a dobândi bunuri. Chiar dacă pot avea un potențial mare de câștig, tind să fie atenți cu cheltuielile lor și preferă să economisească bani decât să se răsfețe în lux.

Cel mai bogat Capricorn este Jeff Bezos (Amazon).

6. Leu

Leul se află solemn pe locul șase. Se știe că leii sunt pasionați de lux și știu să facă impresie. Cu toate acestea, iubesc banii ca o modalitate de a atinge stilul de viață pe care și-l doresc. Sergey Brin (Google) și Larry Ellison (Oracle) sunt două exemple binecunoscute ale activităților lui Leu.

7. Rac, Vărsător și Gemeni

La al șaptelea loc, Racul, Vărsătorul și Gemenii vin împreună. Racii sunt mai probabil să fie tradiționaliști, care s-ar putea să nu ia decizii impulsive pentru investiții care ar putea să nu aducă niciun profit. Cu toate acestea, când vine vorba de riscuri calculate, ei pot realiza cu ușurință o afacere plină de satisfacții.

În ciuda reputației lor de a fi imprevizibili și inconsecvenți, Gemenii au încă un talent înnăscut pentru a gestiona banii cu înțelepciune. Ei știu când și cum să-și cheltuiască banii pentru a-și maximiza potențialul de câștig.

Vărsătorii sunt în mod natural generoși și întotdeauna gata să dea o mână de ajutor. Pe de altă parte, creativitatea și ingeniozitatea lor îi fac să rezolve probleme mari, mai ales când vine vorba de probleme financiare. Au o capacitate deosebită de a găsi soluții unice atunci când alții eșuează.

8. Săgetător

Săgetătorul completează lista noastră. Munca de rutină este adesea o luptă pentru ei, deoarece trebuie să fie conștienți de faptul că profesia aleasă are potențialul de creștere și dezvoltare. Cu condițiile prealabile potrivite, aceștia pot face pași mari în ceea ce privește câștigurile și succesul financiar.


                            

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te