Saloanele de hair and beauty își așteaptă doritorii să se programeze, prin Stailer (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 21.02.2022 - 10:00
Saloanele de hair and beauty își așteaptă doritorii să se programeze, prin Stailer

Boom-ul tehnologiei la ora actuală ne surprinde cu funcționalități diverse, cu rapiditatea cu care putem avea acces la diverse servicii.

SHARE

Iar în ceea ce privește nișa hair and beauty digitalizarea era prea puțin cunoscută. Spunem că era, pentru că acum Stailer este acel tool care vă ajută să digitalizați total programările.

Simplu și ușor de folosit, Stailer vine cu două variante: platformă și aplicație dedicată

Principiul după care funcționează este cel despre care omul modern îl știe foarte bine: este nevoie de eficiență și rapiditate, să salvăm timp pentru o mulțime de alte task-uri pe care le avem de îndeplinit. Stailer exclude nevoia de a mai suna la saloane sau de a căuta recomandări privind stiliștii din oraș.

Să faci o programare online la tuns sau la cosmetică este mai rapid și mai simplu decât ai crede. Poți încerca ca primă experiență să faci programarea dorită direct din pagina stailer.ro. Iar dacă povestea te încântă, poți oricând crea un cont de utilizator. 

La fel de simplu este și să încerci varianta aplicației cu același nume. Poate fi descărcată gratuit, din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Testeaza si aplicatia Stailer și vei înțelege ce înseamnă cu adevărat să eficientizezi timpul petrecut pentru lucruri banale din viața ta.

La ce să te aștepți când utilizezi Stailer

La costuri zero - indiferent că vorbim despre platforma cu acest nume sau despre aplicația Stailer, accesul este gratuit. Utilizatorul nu este condiționat de câte programări face, câte căutări face, câte din ele sunt anulate sau reprogramate.

La transparență - fiecare serviciu este prezentat implicit ținând cont de costuri și de timpul alocat. Nu doar că saloanele de nișă care nu sunt în regulă din punct de vedere fiscal, cele care fac și competiție neloială sunt excluse din schemă, dar există și avantajul că există un număr generos de oferte, găsite la îndemână. Cei interesați caută, găsesc serviciile dorite, compară prețurile și aleg în deplină cunoștință de cauză.

La posibilitatea de a te programa oricând - nu mai există vreo legătură cu programul de la salon, cu programul cu publicul a recepționerei. Nu contează ziua din săptămână, perioada din zi, dacă este noaptea târziu sau prima ora a dimineții. O simplă logare sau doar căutare prin Stailer va aduce lista de opțiuni cu saloanele disponibile și programarea dorită va fi la un click distanță. Aceasta este imediat confirmată și nu mai sunt necesare apeluri la salon pentru a stabili detalii.

Notă de final

Așadar, Stailer s-a dovedit a fi extrem de util mai ales pentru cei care nu își permit să piardă timp căutând un salon. Este începutul erei digitalizării. Prezent deja în 41 de orașe ale țării, Stailer are planuri mari de extindere.

Pentru că nimic nu se compară cu un test practic, cei interesați pot încerca oricând să se programeze utilizând Stailer. Nu sunt condiționați nici de crearea unui cont. Greu de crezut că după o primă experiență cineva și-ar mai dori să încerce o altfel de metodă!

Contact:  [email protected]

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te