S-au văzut, s-au plăcut, au decis nunta după 5 zile.Dragoș Bucur despre Dana Nălbaru:”Ea m-a agățat”

DE Elena Petrescu | Actualizat: 29.08.2024 - 16:11
S-au văzut, s-au plăcut, au decis nunta după 5 zile.Dragoș Bucur despre Dana Nălbaru:”Ea m-a agățat” - Foto: Instagram(imagine cu rol ilustrativ)
S-au văzut, s-au plăcut, au decis nunta după 5 zile.Dragoș Bucur despre Dana Nălbaru:”Ea m-a agățat” - Foto: Instagram(imagine cu rol ilustrativ)

S-au văzut, s-au plăcut, au decis nunta după 5 zile. Dragoș Bucur despre Dana Nălbaru: ”Ea m-a agățat”. Formează unul dintre cele mai iubite, decente, discrete și frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi.

SHARE

S-au văzut, s-au plăcut, au decis nunta după 5 zile. Dragoș Bucur despre Dana Nălbaru: ”Ea m-a agățat”.

Formează unul dintre cele mai iubite, decente, discrete și frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi.
Alături de cei 3 copii ai lor, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur își trăiesc frumoasa poveste de viață cât mai departe de ochii curioșilor.

S-au văzut, s-au plăcut, au decis nunta după 5 zile. Dragoș Bucur despre Dana Nălbaru: ”Ea m-a agățat”

Zici că au fost făcuți fix unul pentru altul și pare că sunt împreună de o viață întreagă, atât de frumos este sudată relația lor! De invidiat și copiat pe cât se poate, ce să mai.

Cu toții știm  - pe cât ne permit ei - ce fac Dana Nălbaru și Dragoș Bucur în prezent. Dar puțini știu, de fapt, cum și când s-au cunoscut, de fapt, cei doi și a început povestea lor de iubire.

Citește și: Iubirea copleșitoare, de invidiat care-l leagă, de circa 30 de ani, pe Mihai Bobonete de soția sa

Am aflat adevărul chiar de la Dragoș Bucur, care i s-a destăinuit lui Cătălin Măruță:

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiție și ne-am făcut semne în trafic. Am coborât și am vorbit.

Eu o știam de la televizor și de la castingurile pentru <Băieți buni>.

Practic, ea m-a agățat pe mine pentru că m-a tot claxonat. Eu nu prea i-am răspuns, eram cam șmecher. Aveam un Renault Megane atunci”.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Ianțu? Și-a cerut iubita de soție, după 20 de ani: „Tati e timid...”

De la acel moment, totul a mers cu viteza luminii pentru ei:

„Am vorbit puțin și din ziua aia practic am rămas împreună. A doua zi ne-am întâlnit la un ceai, apoi la masă și după 5 zile am decis că ne căsătorim”.

"Mi-a plăcut tot la ea. Mi-au plăcut ochii, mi-a plăcut aura pe care o avea, mi-a plăcut faptul că puteam să stăm să vorbim ore întregi."

Nici dragostea ei pentru el nu este mai prejos: "Abia după ce l-am cunoscut pe Dragoș am înțeles că nu trebuie să fiu ca baba cu drobul de sare. Înainte, îmi era frică de orice. De la el am învățat să mă confrunt cu o situație în momentul în care se întâmplă, nu să mă consum pentru un an pentru ceva care să nu se întâmple niciodată."

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au căsătorit în august 2005 și sunt părinții a 3 copii minunați: Sofia, Kadri și Roxana, fetița pe care au înfiat-o și care s-a adaptat rapid în familia lor frumoasă, care a primit-o cu dragoste și cu brațele deschise.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te