Publicis oferă 10.000 de euro pentru deschiderea primei colivării din România

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 22.01.2022 - 14:33

Compania Publicis Groupe România sponsorizează cu 10.000 de euro deschiderea primei colivării din România, pentru a transforma coliva într-un desert cunoscut și în străinătate.

SHARE

Totodată, compania lansează o campanie prin care își propune să pună table smart într-un centru de recuperare pentru copii, să înființeze un club de handbal pentru juniori, să ducă la mare pentru prima dată copiii dintr-un cartier sărac al Capitalei și să deschidă un centru care oferă terapie cu animale. 

„La finalul anului trecut, Publicis Groupe România a ales să susțină visurile colegilor – nelegate deloc de work - și să le transforme în obiective pentru 2022: în ceva palpabil, ceva ce poate avea un efect benefic mai departe, în viețile celor care au avut curajul să viseze și poate chiar în comunitate.

Tu ce ai visa de 10.000 de euro? Aceasta a fost invitatia Lion’s Dream – o competiție internă la care au fost înscrise nu mai puțin de 140 de visuri ale colegilor”, explică Publicis Groupe România, într-un comunicat remis redacției. 

Visul câștigător al competiției Lion’s Dream a fost deschiderea unei colivării, „care va pune coliva pe lista delicateselor naționale, așa cum e baklavaua în Istanbul și pasteis de nata în Lisabona”, arată compania. 

Colivăria Anei și a Ioanei - cu nenumărate sortimente de colivă - va fi un loc de bifat pentru orice turist străin care ajunge în București.

Celelalte visuri pe care Publicis Groupe România vrea să le transforme în realitate în 2022 sunt:

- Să doteze centrul de recuperare pentru copii „Academia lui Arthur” cu câte o tablă smart în fiecare sală de clasă, care să-i ajute pe micuți să învețe mai ușor. 

- Să-i ducă pe micuții din Dallas, Vulcan, un cartier sărac din Capitală, într-o excursie la mare. Mulți dintre copiii din cartier au părinții plecați în străinătate și ar putea să aibă câteva zile de bucurie. 

- Să deschidă un centru care să ofere terapie cu animale, pentru copii, vârstnici, oameni cu depresie și traume. 

- Să creeze și o echipă de juniori la clubul HC Victoria, cunoscut club de handbal amator.

 

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.