Poate să te facă ruleta cu dealer live un gambler profesionist?

DE Adrian Costin | Actualizat: 02.01.2023 - 12:34
Ruletă cu dealer
Ruleta online

Dacă ai mers prin cazinouri de mai multe ori și ai urmărit cu atenție toți jucătorii care se joacă și pariază la mesele live, probabil ai observa atât lucruri comune, dar și diferențe ce țin fie de modul de joc, fie de strategie sau nivelul de relaxare.

SHARE

Din nefericire, este foarte dificil să devii profesionist la un asemenea joc de cazino, iar ruleta are mai multe șanse să te facă să renunți la visul tău decât să continui să încerci să găsești variantele potrivite pentru a găsi formula succesului în materie de încasări din jocuri de noroc. Prin urmare, în momentul în care vei mai dori să te perfecționezi la ruletă, ar fi bine să ai în vedere următoarele aspecte: 

Ce este ruleta cu dealer live?

Pentru că erele se schimbă și tehnologia este și ea într-o continuă schimbare de mai bine de 10 ani, iar industria de jocuri de noroc este mai afectată decât niciodată, vedem foarte multe schimbări și modificări atât în ceea ce privește regulamentul intern al cazinourilor, dar și modul de joc al celor care au câștigat foarte mulți bani. Magic Jackpot este un operator de jocuri de noroc care oferă servicii de jocuri de noroc pentru toți cei care sunt interesați să se joace rapid, eficient și în siguranță în mediul online. Prin urmare, jocul de ruletă cu dealer live se poate defini ca fiind un joc ce se joacă prin intermediul unei platforme de gambling digital, dar unde dealerul este o persoană reală.

Pentru a face posibilă realizarea unui astfel de serviciu, cazinoul sau furnizorul de jocuri de noroc sunt nevoiți să organizeze un întreg studio profesional de unde să poată transmite toate aceste jocuri. Dealerul de la ruletă trebuie să fie capabil să ruleze jocul, să știe cine se așează la masă și cine nu, să poată dialoga cu fiecare jucător în parte și să fie capabil să răspundă întrebărilor ce vin din partea comunității. În același timp, trebuie să fie prezentabil, profesionist, politicos și respectabil, exact așa cum sunt toți dealerii dintr-un cazino fizic. Practic, ruleta cu dealer live trebuie să arate identic cu orice joc de ruletă dintr-un cazino fizic, doar că prin intermediul unui cazino online. 

Diferitele metode prin care poți învinge ruleta

Jocul de ruletă este unul dintre cele care poate fi cucerit cu foarte puține eforturi, iar asta se datorează posibilității de a aplica și implementa mai multe tipuri de strategii. Prin urmare spre deosebire de alte jocuri, ruleta este unul dintre acelea care îți oferă și ceva speranță în timpul sesiunii de pariere. Evident, trebuie să știi și la care jocuri să te concentrezi asupra strategiilor pentru că dacă vei juca la Ruleta americană, degeaba vei încerca să câștigi câteva procente, oricum este în zadar. 

Semnătura dealerului

Un avantaj al jocurilor de ruletă unde poți vedea exact care sunt mișcările pe care dealerul le face este că poți urmări chiar și în cel mai mic detaliu fiecare mișcare a acestuia. Dar semnătura dealerului este un factor care merită mai multă atenție, cea din categoria detaliilor care le scapă tuturor jucătorilor. De exemplu, un dealer trebuie pentru întreg programul să efectueze aceleași mișcări pentru a învârti roata. Prin urmare, după zeci de mii sau chiar sute de mii de învârtiri ale ruletei, acesta își va crea o rutină și o metodă de rotire foarte exactă care va fi aproape identică de fiecare dată. Deci tu vei putea calcula care sunt șansele pentru ca bila să aterizeze din nou pe un număr.

Dacă dealerul aruncă mereu bila din partea de sus a ruletei și aterizează mereu la ora 6, aceea este forța pe care dealerul o pune mereu în roată. Deci tu trebuie să pariezi pe numerele care se află în jurul orei 6 pentru a-ți crșete șansele de a nimeri un pariu câștigător. Este normal ca această metodă să nu te ajute foarte mult, dar chiar și dacă îți crește șansele cu 0.1%, tot este ceva în plus pentru care nu trebuie să depui foarte mult efort. 

Dispozitive computerizate

Un device foarte eficient ce poate fi folosit pentru a câștiga mai des la ruletă este să folosești anumite dispozitive electronice care pot analiza fiecare rundă a ruletei și pot face pe loc predicții pentru a vedea unde aterizează bila. Ceea ce este și mai interesant este că unele dispozitive sunt atât de exacte și precise încât pot oferi informații despre viteza cu care se învârte bila sau viteza cu care se învârte roata și pot calcula unde se va opri aceasta. 

Singurul dezavantaj aici este că nu vei avea voie să intri în cazino cu astfel de dispozitive sau cel puțin nu ar trebui să fie la vedere sau să aibă dimensiuni foarte mici. Este complet ilegal și riști să fii dat în judecată dacă se întâmplă așa ceva și dacă ești prins. 

Concluzie

Deci pentru a răspunde la întrebarea din titlu, ruleta nu are chiar puterea de a te transforma într-un jucător profesionist pentru că este foarte influențată de noroc. Cu toate acestea, te poate ajuta să fii un jucător mai concentrat și mai dornic de câștig.

Articol sponsorizat

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te