Pe Sile Cămătaru „l-ar fi lăsat inima” în pușcărie și vrea afară. A executat o treime din pedeapsă

DE Alex Darvari | 04.06.2023 - 20:18
Nuțu și Sile (dreapta) Cămătaru - Foto: RTV

Sile Cămătaru a invocat probleme cu inima pentru a fi eliberat din pușcărie. El ispășește, din anul 2020, o condamnare la închisoare pentru mai multe capete de acuzare.

SHARE

Interlopul Sile Cămătaru a fost a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare cu executare într-un dosar de proxenetism. Se întâmpla în anul 2020.

Citește și: VIDEO Interlopul Cap de Porc, dus cu mascații de la închisoare la o clinică medicală

Atunci, instanţa a revocat eliberarea condiţionată în cazul acestuia şi a dispus să execute, pe lângă cei 6 ani închisoare, un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare, dintr-o condamnare de 13 ani primită anterior în alt dosar.

În total, Cămătaru are de executat aproape zece ani de pușcărie. După ce a executat o treime din pedeapsă, Cămătaru vrea să fie eliberat susținând că are probleme cu inima. 

Citește și: Nuțu Cămătaru a fost grațiat de Iliescu și de Ceaușescu. În anii '80 fura butelii, acum stă bine

Suferind de diabet, acesta s-ar fi îmbolnăvit, mai întâi, de COVID-19, după care ar fi întâmpinat și unele probleme de natură cardiacă, susține gandul.info

Pentru ce a fost condamnat

În acelaşi dosar, au fost condamnaţi pentru proxenetism patroni şi angajaţi ai unor cazinouri şi saloane de masaj din Capitală, majoritatea primind pedepse cu suspendare.

Zeci de persoane au fost trimise în judecată în acest dosar alături de Sile Cămătaru, printre care Adrian Panduru zis "Limbă", Liron Halevi, Nelu Aliuţă zis "JB" (fratele fostului fotbalist Marian Aliuţă), Ion Teodor zis "Teo", Amiran Dzanashvili, Julya Mazirov, Tov Israel Mazâl.

Procurorii susţin că, în perioada iunie - octombrie 2014, Sile Cămătaru, având ajutorul lui Adrian Panduru, a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin.

La rândul său, Adrian Panduru se ocupa de racolarea clienţilor, îndeosebi străini veniţi pentru a practica jocuri de noroc în cazinouri din Capitală, jocuri care erau interzise în statele acestora de origine.

Pe Sile Cămătaru „l-ar fi lăsat inima” în pușcărie și vrea afară

"Tariful" prostituatelor era aproximativ 100 euro sau 400 lei pentru o oră, sumele crescând în raport de prelungirea duratei "întâlnirii".

De asemenea, Mazirov Julya zisă "Angela", Raluca Miruna Aleca şi Elena Răileanu au înlesnit practicarea prostituţiei folosind ca paravan un salon de masaj aflat în administrarea lui Alexandru Boboruţă, clienţii fiind racolaţi prin postarea de anunţuri pe site-urile de profil.

S-a constatat faptul că cele trei femei preluau comenzi de la cetăţenii străini prin intermediul anunţurilor publicate pe internet, dar şi de la angajaţii cazinourilor din Bucureşti.

Din analiza materialului de urmărire penală a rezultat că Haim Rosestein Mordechai şi Liron Halevi, angajaţi ai unui cazinou, apelau în mod frecvent la serviciile fetelor angajate fără carte de muncă la saloanele de masaj erotic deţinute de Mazirov Julya şi Alexandru Boboruţă, pentru grupurile de clienţi străini.

Procurorii mai susţin că în incinta unui alt cazinou, angajatele de la PR identificate ca fiind Carmen Corina Stanciu, Simona Muraru, Adina Iris Belciu, Denisa-Elena Alexandru, împreună cu persoane din conducere, identificate ca fiind Amiram Dzanashvili şi Israel Mazâl Tov şi un client Zahi Mohamad Mounir (care se ocupa de clienţii arabi), au înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, clienţi fiind îndeosebi cetăţeni străini, arată Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te