Oana îl face tătic pe fostul edil al Capitalei Viorel Lis la 78 de ani

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 08.01.2022 - 20:27
Oana îl face tătic pe fostul edil al Capitalei Viorel Lis la 78 de ani. / Foto: click.ro

Viorel Lis împlinește 78 de ani în luna martie. În ciuda vârstei înaintate a fostului primar al Capitalei din urmă cu aproximativ 20 de ani, soția sa, Oana Lis, a anunțat că, în 2022, cei doi vor deveni părinți.

SHARE

Anul 2022 va fi pentru Oana și Viorel Lis unul plin de momente magice. Soția fostului edil a anunțat că îl va face tătic anul acesta, fiind mai mult decât pregătită să adopte un copil. 

Oana a semnat deja absolut toate actele necesare acestui proces, iar acum așteaptă să fie sunată de către reprezentații centrului de adopții pentru a-l putea lua pe micuț acasă.

Citește și: Fostul primar al Capitalei Viorel Lis și-a făcut testamentul: „Dacă nu era Oana, nu mai trăiam acum”

„Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic. (…) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta! Am foarte multă iubire de oferit! Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta”, a anunțat Oana Lis, relatează kfetele.ro.

La scurt timp după ce soția fostului edil al Capitalei a postat anunțul au apărut și primele reacții din partea internauților. Un domn i-a propus acesteia să facă un copil împreună, asigurând-o că semnează toate actele necesare pentru a dovedi că nu va vrea niciodată custodia, mai notează kfetele.ro.

Citește și: Andreea Tonciu a început anul cu capul înfășurat în bandaje. Nu s-a lovit, s-a „tunat”

Viorel Lis, probleme și cu banii, și cu sănătatea

Oana Lis a vorbit mereu deschis despre problemele cu care se confruntă soțul ei. “Cheltuielile lunare sunt foarte mari, iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele”, a povestit Oana pentru Click.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.