Oana, fără bani de încălzire la casa de 1.000 mp. De ce nu o ajută Petre Roman și cine îl moștenește

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.09.2022 - 21:02
Oana și Petre Roman - FOTO: playtech

Oana Romana are probleme tot mai mari cu banii iar acestea se vor accentua după venirea facturilor la curent.

SHARE

De când mama sa a fost internată într-un centru de bătrâni, Oana Roman a început să scoată cât mai mulți bani din buzunar.

Serviciile în acel centru de lux costă între 2000-4000 de euro, iar Oana nu mai are bani. În plus, ea are și o casă foarte mare, un copil la școală care are nevoie de multe lucruri.

Oana Roman are o casă de 1.000 metri pătrați pe care vrea să o vândă
„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei.

De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă. (…)

Citește și: Înșelată de soț, o polițistă de 25 ani s-a împușcat în cap cu arma din dotare: „Durerea e prea mare”

Și eu nu consum aberant, niciodată nu am făcut-o. Deși eu am o casă foarte mare. Pe noi tata, din anii `80, ne-a învățat că… nu pe ideea de economie pentru bani, pe ideea de sustenabilitate. Nicio resursă pe pământul ăsta nu este infinită. Deci, trebuie să consumăm cu măsură din toate: din apă, din gaze, din curent”, a declarat vedeta pentru fanatik.ro.

Nu ar moșteni nimic

Petre Roman a dezvăluit cui a decis să îi lase puloverul roșu purtat la Revoluția din decembrie 1989, pulover devenit celebru pănă azi.

Pentru Petrișor, cum îl alint pe fiul meu, voi avea mereu un cadou special. Spre exemplu, lui îi voi lăsa puloverul roșu pe care l-am purtat în zilele lui decembrie 1989 și care a făcut istorie, în felul său. Desigur, mai sunt și alte lucruri, dar nu discutăm acum despre ele.

Însă, uneori îmi alint fiul, chiar și acum, când a crescut, așa cum mă alinta tata. Îmi spunea, cu vocea lui aparte, Petrișor-Trișor, un joc de cuvinte și un alint care-mi lipsesc mult astăzi! Iar eu încerc să duc mai departe alintul, de data asta la adresa fiului meu."

Presa a speculat imediat că decizia acestuia ar putea să fie o mare lovitură pentru Oana Roman, mai ales că aceasta s-a plâns de mute ori de faptul că tatăl ei se poartă uneori ca și cum ea și familia ei nu ar avea mare importanță pentru el, potrivit ProTV.

Petre Roman a făcut o serie de declarații, unde a dezvăluit care este motivul pentru care el și fosta lui soție, Mioara Roman, au divorțat.

Fostul premier al României, Petre Roman, formează un cuplu, de mulți ani, cu cântăreața Silvia Chifiriuc. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

Citește și: Deranj în familia lui Petre Roman. S-a aflat moștenitorul puloverului roșu care l-a făcut premier

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te