O femeie purta asupra ei poze cu rănile făcute de soț. Voia să ajute la ancheta propriei sale morți

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.02.2023 - 10:04
O femeie purta asupra ei poze cu rănile făcute de soț - Mirror.co.uk
O femeie purta asupra ei poze cu rănile făcute de soț - Foto: Mirror

O mamă a povestit cum a fost atât de convinsă că soțul ei o va ucide încât a început să își fotografieze în secret rănile. Ea voia ca poliția să găsească imaginile asupra sa când i se va descoperi trupul și astfel soțul să fie deconspirat ca vinovat.

SHARE

Sarah Rowland, în vârstă de 51 de ani, din Surrey, a rămas cu cicatrici permanente în urma atacurilor brutale ale soțului ei, Joseph Alcock. Curajoasa mamă a doi copii a găsit puterea să-l părăsească, dar în septembrie 2020, a acceptat să se întâlnească cu el într-un pub pentru a discuta despre separarea lor.

În ultimul său atac violent, Alcock, în vârstă de 43 de ani, a lovit-o pe Sarah cu pumnul în ceafă în timp ce pleca, înainte de a-i lovi cu piciorul corpul inconștient pe podea timp de până la o oră.

Ea a fost găsită în drum trei ore mai târziu de către un trecător.

Alcock a fost încarcerat luna trecută pentru aproape șase ani, dar Sarah încă mai crede că acesta va veni după ea când va fi eliberat. Sarah a declarat: "Mi-au trebuit mulți ani pentru a-i ține piept și încă mai cred că mă va urmări când va ieși din închisoare. Vreau doar ca și alte femei să se ridice și să vorbească despre violența în familie, pentru că altfel, cu toții rămânem tăcuți în spatele ușilor și violența va continua. 

Vreau ca alte femei să învețe din ceea ce am trăit eu. Este atât de important să te îndepărtezi de un soț abuziv înainte de a fi prea târziu.

Sarah și Alcock s-au cunoscut în 2010, când el a venit la firma de taxi unde ea lucra ca dispecer. Au început să discute și, șase luni mai târziu, au început o relație.

Sarah a spus: "Părea drăguț, sociabil. Ieșeam în oraș la masă sau la cinema. Aveam doi copii, iar la început el părea a fi o figură paternă bună. În mod ironic, părea foarte protector, voia să aibă grijă de mine'.

Cuplul s-a căsătorit în septembrie 2013, dar Alcock devenea din ce în ce mai agresiv și violent.

Sarah a spus: "Mă lovea pe spate, unde nimeni nu observa o vânătaie. Obișnuia să spună tot felul de minciuni și nu-i plăcea dacă eu sau altcineva i le scoteam în evidență”.

Citește și: O scrisoare a plecat spre destinatar în mijlocul primului război şi a ajuns săptămâna aceasta

Violența a escaladat până la punctul în care Sarah a avut nevoie de tratament în spital. Odată, a avut nevoie de 30 de copc. Altă dată, Alcock a înjunghiat-o în picior. Sarah spune: "Am vrut să spun cuiva, dar el stătea lângă mine la spital de fiecare dată, așa că nu am îndrăznit să dau vina pe el. Mi-a fost prea frică să vorbesc cu poliția.

Am simțit și o loialitate față de el care, privind în urmă, este greu de explicat. Dar când ești în această situație este foarte greu să găsești curajul de a pleca”.

Citește și: Urmărire ca în filme pe străzile din București: Un șofer băut și drogat fugea de polițiști

Sarah a devenit atât de convinsă că Alcock o va ucide, încât a început să își fotografieze în secret rănile, pentru ca violența lui să fie expusă după moartea ei. În urmă cu trei ani, a reușit în cele din urmă să îl părăsească. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te