O fată din Cernăuți agonizează, fără oxigen, într-o valiză unde a fost închisă de iubitul gelos

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.02.2023 - 09:03
O fată din Cernăuți moare, fără oxigen - Foto: Fakty

Sicriul alb ca zăpada, de la care părinții și rudele nu se îndepărtează. Peste tot este o mare de flori și lacrimi. În portret se află o fată frumoasă, cu părul luxos și întunecat, un zâmbet fermecător, care părea să aibă toată viața înainte.

SHARE

Astfel, în Italia, și-au luat la revedere de la Jana Malaiko, în vârstă de 23 de ani, care a fost ucisă cu brutalitate de fostul ei iubit. Acest lucru s-a întâmplat în noaptea de 20 ianuarie. Au existat urme de lovituri pe fața și gâtul femeii ucrainene - ea a fost lovită cu un obiect contondent de diametru mic, cel mai probabil metal.

Cu toate acestea, cauza morții a fost asfixierea - atunci când criminalul a ascuns-o într-o valiză mică, Jana era încă în viață... După o lungă căutare, trupul fetei a fost găsit pe 1 februarie de un trecător sub o grămadă de lemne. Bărbatul a sunat imediat la poliție, a împrejmuit locul și un grup de experți a lucrat până seara târziu. După aceea, trupul fetei a fost dus la morgă pentru examinare. 

Între timp, în orășelul Castiglione delle Stivere, unde tânăra a trăit și a lucrat ca barman, toată lumea era șocată, pentru că nu au existat astfel de tragedii aici de mult timp.

Ceea ce a fost Yana, ceea ce se știe despre presupusul ei ucigaș și ce s-a întâmplat în acea noapte teribilă, vorbim despre asta cu un prieten apropiat al familiei Malayko - un ucrainean, căpitan de poliție pensionat al departamentului regional al Ministerului Afacerilor Interne din regiunea Ternopil Oksana Stegnovich, care locuiește în Italia de 20 de ani. 

"Jana îl aștepta, credea că îl poate schimba"


„Familia Janei vine din Cernăuți. Când era mică, părinții ei s-au despărțit, dar, în ciuda acestui fapt, i-au dat constant fiicei lor căldură", a declarat Oksana pentru fakty.

„La școală, toată lumea a iubit-o foarte mult, a cântat frumos, a dansat, a impresionat pozitiv, a avut mulți prieteni. n Italia, fata a început să meargă la școală, așa că părinții ei au decis să o lase acolo pentru ca ea să fie mai aproape de îngrijirile medicale. Acolo am cunoscut-o pe Jana și pe tatăl ei Alexandru, care, de dragul fiicei sale, s-a mutat și el într-o țară însorită. Soțul meu Francesco a devenit cel mai bun prieten pentru Alexandru, l-a ajutat în găsirea unui loc de muncă, am fost prieteni buni cu familiile. Iar această durere ne-a unit și mai mult, nu suntem doar prieteni, acum suntem o familie.

A întâlnit un ărbat care nu lucra într-un bar, dar de multe ori petrecea timp acolo. Jana a părăsit barul. Timp de doi ani, Jana și Dimitru s-au întâlnit. În primul an totul a fost bine, iar apoi bărbatul a început să-și arate firea. Avea anturaj dubios, bea, de multe ori nu se întorcea acasă. Yana îl aștepta, credea că îl poate schimba. Își dorea foarte mult o familie, copii, iar alesul își dorea divertisment...

Jana a decis să pună capăt relației, dar Dumitru nu a fost de acord.

În noaptea de 20 ianuarie, în Castiglione delle Stiviere, unde Yana locuia de 3 ani, bărbatul de 33 de ani a lovit-o, a sufocat-o într-o valiză, iar mai apoi i-a aruncat trupul fără viață pe un câmp. A fost nevoie de 11 zile pentru a găsi cadavrul. Era nebun de gelozie.

Criminalul a luat o valiză și a pus-o acolo pe fată, în ciuda faptului că era încă în viață. A înfășurat valiza cu celofan, a înfășurat-o cu bandă. Încă 10-15 minute în agonie, Yana s-a luptat într-o valiză din cauza lipsei de oxigen. Camerele de luat vederi îl arată trăgându-și valiza spre garaj, punând-o în portbagaj și conducând spre câmp. A parcat mașina și s-a plimbat în apropiere, alegând un loc unde să ascundă cadavrul.

A fost văzut de trecători care au semnalat poliției. Dumitru a recunoscut crima.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te