Mutu a rupt tăcerea și a vorbit despre motivul divorțului de Alexandra Dinu. „Simțeam presiunea”

DE Bianca Iosef | Actualizat: 27.11.2022 - 13:15
Alexandra Dinu și Adrian Mutu- Foto: DIGI

Adrian Mutu a dezvălui la mai bine de 20 de ani de la eveniment, motivul pentru care el și actrița Alexandra Dinu au divorțat la scurt timp după ce au devenit părinți.

SHARE

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au trăit o poveste de dragoste scurtă. Fostul fotbalist a lansat prima sa carte autobiografică „Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele”, și a menționat cum a decurs relația cu actrița, dar și ce i-a determinat să meargă pe drumuri separate.

Adrian Mutu, 43 de ani, se află la a treia căsătorie. Cu toate astea, femeia care avea să-l facă tată pentru prima oară este Alexandra Dinu, fosta jurată de la Românii au Talent. Cei doi s-au cunoscut când erau foarte tineri și s-au căsătorit foarte repede. La fel de repede au devenit părinți, dar neînțelegerile au apărut în relația lor și au divorțat.

Citește și: FOTO Panouri cu logoul pentru Reuniunea NATO de la București au fost afișate în întreg orașul

Acesta a povestit începutul relației cu Alexandra, mama fiului său, Mario. „Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu, 21, ea, 19 ani. Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am hotărât să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu, se spunea că la EURO 2000 îmi predase ștafeta, așa că l-am rugat pe Giovani să vorbească să vadă dacă sunt de acord', povestește Adi Mutu în volumul Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele'. 

Citește și: Peste 30% dintre elevi recunosc că au asistat sau participat la fapte de violență în școli

Adrian Mutu a mai dezvăluit în cartea sa că la scurt timp după ce a făcut nunta cu Alexandra, cei doi au fost asaltați de presă. Presiunea celebrității avea să le destrame căsnicia celor doi. Hagi și soția sa au fost nașii de cununie a lui Adrian Mutu și Alexandra Dinu, iar la scurt timp, cei doi au plecat în Italia.

„Marilena și Hagi au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit în urmă, cred că la acea vârstă, un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat. Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune, peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, ne iscodea, voia să afle toate detaliile. Simțeam așa, ceva ca o senzație de sufocare.Nu jucam, viitorul meu era incert și asta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții', scrie Viva!

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te