Monica Bîrlădeanu se iubește cu un medic celebru care spunea, în 2021, că „soția sa îi dă echilibru”

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.06.2023 - 15:13
Monica Bîrlădeanu se iubește cu un medic celebru - Foto: Monica Bârlădeanu / Facebook

Monica Bârlădeanu a confirmat relația pe care o are cu unul dintre oamenii care s-au aflat în prima linie a luptei COVID

SHARE

Monica Bîrlădeanu a confirmat că are o relație cu Valeriu Gheorghiță, cel care a coordonat campania de vaccinare împotriva COVID. Actrița și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși într-un jacuzzi la un hotel de lux din Bulgaria.

În presă a apărut informația că medicul Valeriu Gheorghiță ar fi fost căsătorit, dar actrița a dezmințit acest aspect. 

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”.

Monica Bîrlădeanu se iubește cu un medic celebru

Totuși, în 2021, Valeriu Gheorghiță confirma că este căsătorit cu o fostă colegă de facultate și nu are copii.

Soția sa îl susține în toate activitățile pe care le desfășoară, oferindu-i din umbră tot sprijinul și echilibrul de care are nevoie.

„Fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante.

Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult. Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile”, povestea medicul Valeriu Gheorghiță despre relația cu soția sa pentru life.ro. Sursa AICI

Cine este Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, a prezentat evoluția activităților de vaccinare la nivel național.

Col. dr. Valeriu Gheorghiță este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecțioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este șef de lucrări.

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te