Momentul dureros prin care a trecut Gina Pistol în copilărie. Abandonată de tată, află adevărul

DE Alin Crișan | Actualizat: 06.06.2023 - 19:21
Gina Pistol - Foto: Facebook/ Gina Pistol

Gina Pistol, vedeta TV, a trecut printr-un moment dureros în timpul copilăriei, atunci când tatăl ei a abandonat-o. Totuși, Emil Pistol a fost prezent la nunta fiicei sale cu artistul Smiley.

SHARE

Gina Pistol a avut de curând o nuntă de poveste cu Smiley și are familia pe care și-a dorit-o.

Copilăria vedetei a fost marcată de un eveniment destul de dureros, tatăl ei a părăsit-o când avea doar șase ani, după ce părinții ei s-au despărțit, iar ea a fost crescută de bunicii din partea tatălui.

Emil a fost absent în viața ei

Gina și-a petrecut copilăria la Roșiorii de Vede. Tatăl ei, Emil Pistol și-a refăcut viața alături de o altă femeie cu care mai are doi copii.

Chiar dacă el păstra legătura cu fiica lui, treptat, relația lor s-a răcit și au ajuns să nu mai vorbească. Bărbatul nu a prea fost implicat nici în viața ei și nici în cea a fratelui ei.

Totuși, Gina și tatăl ei au început să reia legătură, iar în momentul de față au o relație bună, chiar dacă nu sunt foarte apropiați. 

Citește și: O distrug după plecarea ei în SUA. Margareta Pâslaru, acuzată de orbirea fiicei și moartea soțului

Chiar dacă a fost destul de absent din viața fetei lui, a fost prezent la cele mai importante momente, la nunta ei cu Smiley, dar și la botezul fetei lor, Josephine.

Vedeta și-a iertat tatăl, dar a suferit în copilărie, și a fost marcată de divorțul părinților ei.

„Cea mai mare greșeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a declarat Gina Pistol.

Vedeta a înțeles că tatăl ei nu a abandonat-o

Gina îi este foarte recunoscătoare bunicii ei, care a crescut-o și a mai liniștit-o trecând printr-o perioadă dureroasă. Dar, când a mai crescut, a înțeles că tatăl ei nu a abandonat-o.

Citește și: Fabuloasa viață a Mihaelei Mihai: Urmărită și declarată moartă de Securitate. Soțul o otrăvea

„Când sunt mici, copiii nu înțeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el și-a iubit mereu copiii și a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine și a plecat. Eu am crescut-o și toată lumea din sat știe asta. După ce l-a făcut și pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Și eu m-am gândit că nu e bine să-i ținem despărțiți. Am lăsat-o să plece și la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu banii.

Își vorbesc, se înțeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuței și se găsește Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Și se duce până la ea în fața blocului să i-l ducă”, declara bunica Ginei Pistol, potrivit b1tv.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te