Mirabela Dauer nu și-a mai văzut fiul de 20 de ani: „Am fost singură toată viața”

DE Alex Darvari | 24.07.2021 - 13:40
Mirabela Dauer nu și-a mai văzut fiul de 20 de ani: „Am fost singură toată viața” / youtube

Viața Mirabelei Dauer ascunde o dramă de nedescris! Celebra cântăreață nu și-a mai văzut unicul fiul de mai bine de 20 de ani și nici nu mai trage speranțe că îl va vedea vreodată.

SHARE

Mihaela Dauer (74 de ani) a fost căsătorită de două ori, însă cel de-al doilea mariaj avea să o marcheze pe viață. Solista a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas însă în grija tatălui său după divorț. Cântăreața a suferit abuzuri crunte din partea fostului soț în timpul căsniciei şi a fost chiar la un pas de moarte.

Citește și: Fost partener de scenă despre Mirabela Dauer: „Posesivă, egoistă și răzbunătoare”

Înainte de divorț, Mirabela a trecut prin clipe cumplite. Soțul a bătut-o cu fierul de călcat și chiar a amenințat-o cu moartea. Viața ei s-a schimbat însă radical atunci când soțul i-a luat copilul. Traian Popovici a susținut la divorț că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că băiatul lor, în vârstă de doar 2 ani la acea vreme, a ajuns în grija tatălui. Cântăreața și-a revăzut copilul pentru prima dată de la divorț când aceasta avea 12 ani. Mirabela i-a plătit pensie alimentară fiului ei până când acesta a împlinit 18 ani, însă întâlnirile lor erau extrem de rare. Nanu a fost crescut de noua soție a lui Traian Popovici și a respins-o pe mama sa adevărată.
 

Mirabela Dauer: "I s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități"


“Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înnrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate. Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine. El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască.

Citește și: Fulgy de la Clejani, mărturie cutremurătoare: De la droguri am vrut să le iau viața părinților

Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun... nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsam lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate posibil din partea mea. Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!”, a spus solista în cadrul podcastului Mihai Morar, „Fain și simplu”, potrivit click.ro.


 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.